Gyümölcs

Kedden nagyon megkívántam a dinnyét meg a barackot. Így egyszerre. Amikor elmentünk az Auchanba, felkerestük a gyümölcsosztályt. Hááát... Az összes sárgadinnye rohadt volt, és olyan bűzt eregetett, hogy egészen nehezen bírtam elviselni. A görögdinnye ellenben szintén mind rohadt volt, és még muslincák garmada is repkedett körülötte. Mondtam Tominak, hogy nagyon szeretnék dinnyét enni, de az innen kihalászott dinnyét nem tudnám megenni. Ezek után fél óra kemény munkájával kiválogattam három szem tűrhető kinézetű őszibarackot a ládákból. Gondoltam, tartom még magam egy kicsit, és választok egy negyediket is. Ekkor sikerült megfognom egy olyan példányt, amelybe valaki, vélhetően egy gyerek, már beleharapott. Nem sok választott el tőle, hogy a fél óra áldozatos munkájával kiguberált három barackot visszategyem, és elhúzzak a francba, de végül kitartottam, és találtam negyedik tűrhető barackot. És gyümölcsöt gigamegaszupermarketből soha többet.

 

Az jutott eszembe, hogy az egészségesebb életmód jegyében sokkal több gyümölcsöt kéne ennem. Mivel a sárgadinnyét meg a banánt nem bírom elviselni, még a szagukat sem, de ha lesz gyerekem, nem szeretném, ha tőlem eltanulná, hogy bizonyos gyümölcsöktől öklendezésbe kezdek, ezért sárgadinnyét és banánt fogok venni, és nem leszek rosszul tőlük, hanem mostantól szeretni fogom mindkét gyümölcsöt. Meglátjuk, mire jutok.

 

Olvastam egyszer, hogy a dinnyediéta mennyire jól fogyaszt. Mindig úgy gondoltam, tudom miért. De csak ma jöttem rá, hogy igazából miért. Nagyon rafinált.

 

Ehhez kapcsolódó hír, hogy láttam egy számmisztikás riportot, és azonnal rákerestem a neten, mert amikor legutóbb érdekelt, még nem jutott eszembe a neten keresni. Talán azért, mert 10 éve még nem annyira volt netünk, de ha volt is, a keresőprogramokat még tutira nem fedeztem fel. Szóval találtam egy szuper számmisztikás oldalt, ahol mindenféléket kiszámolhatunk számmisztika segítségével. Például kiderült, hogy 1-es típusú ember vagyok, aki vezető. Sajnos bemásolni nem tudom, hiszen az oldal tartalmának másolása tilos, a nénikéjét neki. Megnéztem a fogyókúra kalkulátort is, mely szerint a Perricone diéta való nekem, és a fogyásra legalkalmasabb életéveim a 20, 25, 29, 34, 38, stb., nem lényeg. Mindjárt ki is számoltam, hány éves voltam 2007-ben, amikor életemben először és eddig utoljára voltam elégedett a testemmel mintegy 8 kg ledobása után. És én akkor 20 éves voltam. Hmmm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai