Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 4, 2017

A kora tavasz csalóka

Szépen, melegen süt a nap, már azt hiszed, hogy itt a tavasz, aztán egy órával később leviszi a jeges szél a fejedet, telefújja a szemedet porral meg egyéb kosszal, és kis híján fel is kap. Az évnek ezt a szakát tartom a legfárasztóbbnak, nagyon nehéz hozzá felöltözni - ha süt a nap, megsülsz, ha eltakarja egy felhő, odafagysz. Meg ugye a szél is. De már biztos nemsokára jó idő lesz, amit várok is, nem mintha bármi bajom lett volna a téllel, én azt is szeretem.

DJ is van!

Ez olyan 90%-ig biztos, mert még nem küldött szerződést, de reménykedjünk. Viszont az a vicc, hogy eszembe jutott két újabb pont, nevezetesen a koszorúslányok ruhája és a torta. Ezekben a kérdésekben még tök nagy a bizonytalanság, plusz még nincsenek meghívók, és nem foglaltuk le a nászutat sem. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy egy esküvőt akár életünk végéig is lehetne szervezni, akkor sem lenne olyan pillanat, amikor minden 100%-ban készen van és biztos. Kicsit sajnálom azokat, akik 6 hónapnál több időt hagynak maguknak a készülődésre, ebbe tényleg bele lehetne bolondulni. Nekünk nagy segítség, hogy összesen hat hónapig készülünk, az meg pláne, hogy nem vagyunk otthon, így pl. nem tudok a dekoratőrhöz rohangálni, hogy megnézzem, milyen árnyalatú a lila asztali futója, és aztán varrónőhöz/ruhakölcsönzőbe/ruhaboltba is tudjak rohangálni, ahol dettó ugyanolyan árnyalatú ruhát lehetne varratni/keresgélni a koszorúslányoknak. De most tényleg megfejtettem a nagy rejtélyt: menyasszörny abb

Munkahelyi mókák

Múlt szombatra kaptam hat óra mínuszt. Benne van a táblázatban, hogy 0 órát kellett volna bent lennem, de én mínusz 6 órát voltam bent, ezért most hattal több mínusz órám van. Endless fun. (Persze értesítettem a főnökömet, és nem írtam alá a hóvégi munkaidő-elszámolást, amin szerepel ez a marhaság. Majd aláírom, ha már nem fog szerepelni rajta.)