Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 6, 2014

Korea off

Kép
Két hete volt az az eset, amikor odacsődített anyuka, aztán nem is a gyereknek tartottam órát, hanem neki kellett mesélnem Budapestről. Megbeszéltük, hogy következő héten még abba a lakásba megyek, aztán már az újba, merthogy költöznek. Múlt héten fel is hívott csütörtökön, hogy mégse menjek, mert a költözés miatt összevissza van minden a nappaliban, de majd küldi az új címet, és ma várnak. Az új cím csak nem jött, csak nem jött, úgyhogy ma írtam egy SMS-t, hogy menjek-e, és ha igen, megkaphatnám-e az infót, hogy hol laknak most. Erre jött a válasz, hogy ne menjek ma, sőt most egy darabig egyáltalán ne menjek, mert sok a dolguk. Tekintve, hogy az eddigi tapasztalatok alapján aki így búcsúzik, sosem jelentkezik többet, azt mondhatjuk, hogy vége a koreás karrieremnek. És nem sajnálom. Kicsit sem. Az a helyzet, hogy azt a pénzt, amit kapok tőlük, nem éri meg a rengeteg utazás, a folyamatos variálás. Egyszerűen fárasztóak. Ezért aztán nem vállalok többet koreai tanítványt, így három

Elharaptam a számat

Az nagyon jó móka, tényleg. Valóban igaz, hogy ha egyszer elharapod, utána napokig újra és újra meg fog történni, és mindig ugyanoda fogsz harapni. Azért remélem, előbb-utóbb meggyógyul a számban a seb, mert ez így elég kellemetlen.

Futóedzés

Mára 60 perc "fartlec" volt kiírva az edzéstervben. Az azt jelenti, hogy időnként 50-100 méterre belehúzok, elérem a végsebességemet, aztán visszalassítok kényelmes tempóban. Alapvetően azt gondoltam, hogy bele fog férni két szigetkör, mert nem gondoltam, hogy annyira ki fogok készülni a belegyorsítgatástól, mint amennyire végül is kikészültem. Az első kör után megálltam, láttam, hogy 34 perce futok (ez életem legjobb szigetköre), tehát nem fog már beleférni még egy kör a 60 percbe, ezért úgy döntöttem, megcsinálom a két kört, csak onnantól, hogy ordítani kezd az időzítőm, nem fartlecezek többet. Így végül 69 perc alatt csináltam meg a két kört, ami 10,6 km. Most eléggé büszke vagyok magamra, bár este jó eséllyel sírni fogok, és még nem tisztázott, hogyan fogok holnap lábra állni.