Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 18, 2011

Zenei művelődés

Amióta nincs Danubius, kimaradok minden újdonságból. Szerencsére itt van nekem a Castle, ahonnan mindig értesülni lehet arról, mi menő éppen. Mondjuk van, amiről csak 2-3 év késéssel, ugyanis az első évadot ma kezdtem el, közvetlenül azután, hogy a harmadik évad végére értem. (Másfél évad után kapcsolódtam be, most jön a pótlás.) Mindenesetre találtam két elég jó kis dalt, az egyik Gaga, nem hittem volna, hogy tud olyat, ami tetszik nekem. (Csak az a klip, csak azt tudnám feledni.) 3x23, Pretty Dead     1x02, Nanny McDead  

Zenei művelődés

Amióta nincs Danubius, kimaradok minden újdonságból. Szerencsére itt van nekem a Castle, ahonnan mindig értesülni lehet arról, mi menő éppen. Mondjuk van, amiről csak 2-3 év késéssel, ugyanis az első évadot ma kezdtem el, közvetlenül azután, hogy a harmadik évad végére értem. (Másfél évad után kapcsolódtam be, most jön a pótlás.) Mindenesetre találtam két elég jó kis dalt, az egyik Gaga, nem hittem volna, hogy tud olyat, ami tetszik nekem. (Csak az a klip, csak azt tudnám feledni.)  

Rajongás

Akkor most megosztok egy nagyon-nagyon szuper oldalt , érdemes elejétől a végéig átnyálazni. Nem tudom, mit szeressek jobban: Ingallsék kis házainak helyszíneit vagy Charles dalait, amiket a hegedűjén játszott, de az biztos, hogy készen vagyok. Meg ha már itt tartunk, ez a képgaléria sem rossz. Meg ez a másik oldal .

Sűrű

Kép
Két teljes hete nem aludtam annyit, amennyit akartam, és nem keltem magamtól, csak órára. Mivel közben egyfolytában rohanok valahova, vagy órákra készülök, vagy kutyát sétáltatok, mára odáig jutottam, hogy például nem fogok tornázni sem, mert félek, hogy mindjárt az első gyakorlatnál betörne az orrom, amikor lefejelem a parkettát. (Az első gyakorlat nagyon kemény, és minél fáradtabb vagyok, annál keményebb.) Nem tudom, jövő szombaton és vasárnap milyen programnak nézek elébe, de egy biztos: nincs az az isten, hogy ébresztőórára keljek, sőt a kettő közül legalább az egyik nap sehová nem megyek. Összesen 19 pihenésmentes nap után legalább egyre szükségem lesz. Laura Ingalls akarok lenni 1874-ben a Szilva-patak partján. A dolog megannyi előnye közül a mai túra után az önsétáltató kutyát tudnám kiemelni. Mondjuk azért elég király lehet egy dombba vájt házban lakni is, konkrétan ebben:     Amúgy erre az emberre most nagyon irigy vagyok.