Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 1, 2011

Kísérlet

Mivel hétfő is van meg elseje is, úgy gondoltam, belevágok egy ilyen egy hónapos kísérletbe. Ha bejön, akkor nem egy hónapig fog tartani, hanem innentől mindig. Azzal függ össze, hogy utálok takarítani, és valaki kitalált egy jó módszert, amit egy másik valaki elkezdett reklámozni itthon, úgyhogy akkor én most beszállok a buliba. Majd hónap végén referálok, hogy sikerült. Remélem, jó lesz.

Augusztus

Roskadozik a sok termés az idén is, de csodás! Egérasszony szorgalmasan tölti meg a kosarát. Egéréknél így beszélik: "Elég az, mit elrakunk, egy kicsit a maradékból az aratóknak is hagyunk."

Repülőbaleset

Ez a történet azt bizonyítja, hogy nem alaptalanul éreztem eddig minden alkalommal a landolás utáni tapsvihar kitörésekor, hogy csak el ne kiabáljuk.

Bulvárcím-szemle

Lindsay Lohan olyat esett, mint egy ló Milyet esik vajon egy ló? Nálunk ez "akkorát esett, mint a nagykabát" formában ismert. Mondjuk ekkor megkérdezhetnénk, mekkorát esik vajon a nagykabát, de inkább ne tegyük. De ez a lovas... Ezt ismeri valaki?

Még egy kis Joanne Harris

Van neki egy közepesen jó honlapja. (Még nem jöttem rá, pontosan mi vele a gondom.) És azon van egy szuper írás. Arról szól, hogy hogyan ír. Szerintem érdemes elolvasni:  http://www.joanne-harris.co.uk/v3site/howto/howiwrite.html