Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 18, 2013

Ja, a beázás

Kiszáradt az alattam lakó lakása, mondjuk elég csúnyán felpúposodott a festék (fürdőszoba), de legalább közölte a szerelő, hogy a csövekkel semmi baj, biztos mellélocsoltam valamit a vécében, aztán nem töröltem fel, és ezért van most a beázás. Köszi. Így lehet építeni a szomszédok közti kapcsolatokat, hogy állatságokat mondunk az egyik szomszédnak a másikról, hátha megharagszik rá. (Mielőtt még: nem, nem locsoltam mellé semmit. Egyébként ha mellélocsoltam volna, feltöröltem volna, mert úgy nevelt az anyukám. De nem locsoltam mellé semmit.)

Szerencsesüti

Is lehetne, de nem az, csak úgy idézet a Moly címlapján. "LOVE STORY Addig kerestelek, míg meg nem találtál" Fodor Ákos: Még: mindig Hmmmm.

Vásárlás

Akármikor megyek le a közeli nagy üzletbe vásárolni, mindig a következő történik. Mindig . Amikor megyek, minden pénztárnál áll egy-két ember, főleg kis kosárral, egy-két termékkel. Mire a köröm végére érek, legyen ez 2 vagy 20 perc, minden pénztárnál állnak vagy nyolcan, többségük csurig pakolt nagy kosárral. Így van az, hogy 2 perc vásárlásra negyed óra kasszánál várakozás jut. Ez vajon mitől lehet? És miért van így kivétel nélkül minden esetben ?

Csíny letudva

Az utolsó szóig lefordítottam a könyvet. Este kezdődik a tisztázás. Hamarosan leadhatom!

Na, ez már túlzás

A Facebooknak van pofája beletenni a hírfolyamomba egy hirdetést, miszerint lájkoljam XY társkereső ügynökséget. Mit képzelnek ezek? Nem ízléstelen ez egy kicsit? Nem gondolják, hogy a magánügyem, hogyan keresek párt? És ha azt írnám ki, hogy özvegy vagyok, akkor temetkezési vállalkozót ajánlanának? Esetleg egy jó pszichológust? Tudom, magam írtam ki, hogy "single", de ez ne jogosítsa már fel a Facebookot arra, hogy a magánéletemben turkáljon. Megpróbálom megfogalmazni, pontosan mi a bajom. Rohadtul érzékeny pont nekem, hogy nincs párom, mondhatni, nyílt seb. Ne tenyereljen már bele senki, még a Facebook se, köszi! Még sosem fordult meg a fejemben, hogy törlöm az egészet, ahogy van. Egészen idáig. Anyádat, kedves Facebook.

Este

az ágyban még nyújtogattam kicsit (térdek felhúzva az egyik oldalra, felsőtest csavarodik a másik oldalra, ezt mindkét irányba), mert nagyon fájt a hátam. Ez annyira jót tett, hogy most reggel alig tudtam felülni, annyira fájt. Nem tartom kizártnak, hogy hamarosan lenyelem, hogy sajnos rendszeresen kell masszázsra járni, és kiköhögöm az árát. Azért az milyen, amikor valakinek 26 éves korára megöregszik a háta? A hátra lévő 40-50 évet hogyan akarja abszolválni egy ilyen hát? Bahh.