Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 24, 2010

A hülyeségnek nincs határa, avagy ősmagyarnak ősmagyar újságot

"Itt a legújabb Írástudó - csak rovásírással! Megjelent az Írástudó című újság legújabb száma, melyben többek között a busójárásról is olvashatnak az érdeklődők. A teljes egészében rovásírással szerkesztett újságot 390 Ft-ért lehet megrendelni."

Dianás cukorka

Kép
Régen nagyon szerettem a dianás cukorkát. Rendszeresen vettem a boltban, darabját öt forintért árulták. Így nézett ki: Két hete a sarki kisboltban boldogan fedeztem fel, hogy bár a Kistehén tejkaramellát már nem árusítják, van helyette dianás cukorka, mégpedig ilyen dizájnos dobozban: Persze azonnal vettem egyet, mert évek óta nem láttam sehol, ráadásul 140 forintért árulták, és én a szép dobozokba könnyen beleszeretek. A cukorka csomagolása mondjuk már gyanús volt: Aztán megkóstoltam. Nos, ez nem az a dianás cukorka, amit én ismertem gyerekkoromban. Ebben több az alkohol, vagy erősebb, vagy hogy kell ezt mondani. Szóval közel sem olyan finom, mint a régi, nyomába sem ér. Azért persze elfogyott, a dobozt pedig megtartottam :)

Túlbuzgó

az a biztosító, amelyik felhív egy kis győzködésre 19 óra 7 perckor. Én sajnos nem kedvelem a túlbuzgó biztosítókat, ezért aztán semmit nem fogok venni tőlük. Amúgy sem, de azért este 7-kor reménybeli ügyfelet hívogatni szerintem pofátlanság.

Ibolya néni

ma lenne 53 éves.

A hülyeségnek tényleg nincs határa

Ezt az előbb személyesen bizonyítottam be a konyhában. Gondoltam, legyen a mai ebéd sajtos-tejfölös tészta, mert azt nagyon szeretem, és nagyon régen ettem utoljára. Vettem is hazafelé tésztát meg tejfölt. Itthon aztán megfőztem a tésztát, leszűrtem, a szűrőben ragadt két-három szálat gyorsan meg is ettem, és undorodva tapasztaltam, hogy édes. Gondoltam, valami gourmand tésztát sikerülhetett kiválasztani, fel is téptem a konyhaszekrény ajtaját, de a csomagoláson semmi különöset nem vettem észre. Sebaj, majd alaposan megsózom, és akkor ehető lesz. Fel is kaptam nagy svunggal a cukortartót, és már vettem is belőle egy csipettel, de felhasználás előtt megkóstoltam. Basszus, ez cukor! Basszus, nincs még 10 perce, hogy ebből az üvegből szórtam egy jó adagot a tészta vizébe! Basszus, basszus! Összesen két falat ment le a torkomon, de annyira undorító íze van a cukros-sajtos-tejfölös tésztának, hogy inkább odaadtam a kutyának, aki nagy lelkesen fel is falta az egészet percek alatt. Nekem meg

Dilemma

Felébresszem a kutyát, hogy lejöjjön sétálni, vagy hagyjam aludni? (Közben lüktet a fejem jobb fele, ismét csak a jobb, franc se érti ezt - fáj a fogam meg az orrom, és lüktet a halántékom. De csak a jobb felemen.)