Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 25, 2014

Elmebetegek

Azért a jó édes anyukáját annak, aki hajnali ötkor nem talál más elfoglaltságot, mint hogy megpróbálja felgyújtani az Erzsébet-kilátót. Nagyon megérdemelte, hogy ő felgyulladt. Az idiótája.

Napi öröm

Kép
Eddig kétszer futottam két kört a szigeten, mindkétszer 69 perc volt. Most, amikor harmadszor mentem, 67 perc alatt értem körbe kétszer. Valami ilyesmit éreztem, amikor megláttam az időeredményemet.

Hétfő pontokban

- Angry Birds mignon. Nagyon finom volt, na meg szép is, és az sem számít, hogy nálam sosem ütött be az Angry Birds-mánia, és jó eséllyel már nem is fog. - Egy lemondott és egy megrövidült óra, ennek következtében jó kis délutáni alvás. (Közben kis híján a lakás felgyújtása, de ezt már meséltem. Azóta sem tettem túl magam azon, hogy hogy lehetek ennyire idióta. Meg szerencsés.) - Cserpes Danival. Jól kibeszéltük mindkettőnk magánéletét. Az volt nagyon vicces a történetben, hogy akik most a pultban voltak, még sosem láttak minket együtt, de ami még fontosabb, sosem láttak még fiúval érkezni, és azt hitték, egy pár vagyunk. Olyan pillantásokat kaptunk, ejha :D - Levi a szokásától eltérően két nappal korábban jelentkezett, mint ahogy ígérte. És így kiderült, hogy tényleg semmi keresnivalónk nem lenne egymás mellett, nincs miről beszélnünk, úgyhogy azt hiszem, most történt meg a végleges lezárás bennem. Meg kaptam egy jó adag önbizalomlöketet is, ami mindig jól jön az önértékelési pr