Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 6, 2013

Eltöprengtem

Kép
Anyu egyszer mosolyogva mondta, hogy azért tetszett meg neki a Luca név, mert gondolta, jól jönne egy kis boszorkány a családban. Lehet, hogy megkapta?

Apu szülinapja

Kép
Szombaton volt, a napján ünnepeltük. Képes beszámoló következik. Bence az erkélyen keresi a belső békéjét a Kung Fu Panda után szabadon :) Ünnepi asztal Az unokák lelkesen segítettek ajándékot bontani a nagypapájuknak. Katáék ajándéka: saját kézzel gyártott puzzle. Én neki sem futottam volna, nekik meg nagyon jól sikerült. A két unoka van rajta Néha kicsit rosszak, de Anyát nagyon szeretik :)

Még egy epizód

Azon gondolkodom mostanában, lehet-e, hogy azért ér ennyi jó élmény, ennyi kedvesség, mert (nagyjából) békében vagyok önmagammal meg a világgal. Most például eszembe jutott egy csütörtöki kedvesség. Jöttem el edzésről késő este, és a terem melletti aluljáróban meg akart állítani egy pasi, hogy csak néhány kérdést szeretne feltenni. Semmi kedvem nem volt hozzá, ezért nem álltam meg, és ezt válaszoltam: "Nem, ne haragudj, nagyon fáradt vagyok!" (szellemileg tényleg, az el nem fáradást fizikailag értettem), mire ő: "Semmi baj. Jó pihenést!", és mosolygott hozzá.