Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 10, 2010

Utóirat

Most, hogy már kidühöngtem és kibőgtem magam, egy fokkal jobban vagyok. Még mindig nem tudom, mi lesz a búcsúprogram, és lehet, hogy már nem is tudom kitalálni ma. Elég szégyen, mert holnap már alkalmazni kéne. De ez van.

Elegem van

Ma sem telt mással az eddig együtt töltött mintegy másfél óránk, mint veszekedéssel. Úgy szeretem, érdemes megérni a délutánt. Írtam a doktori program vezetőjének, mivel a személyes találkozó nem tudott létrejönni (mivel nem veszik fel a telefont az irodában, a fogadóórára viszont csak telefonos bejelentkezés után lehet lemenni). Ő vissza is írt azonnal: mivel 50 ember van a programban jelenleg, idén nem vesz fel senkit. Érdemes volt gürizni meg idegeskedni, hogy meglegyen a jó rendű diploma, érdemes volt eljönni az iskolából részben azért, hogy a kutatási tervet összerakjam, rohadtul érdemes volt, tényleg. De az, hogy a neten valahol fellelhető legyen az infó, hogy nem indul idén a program, az már tényleg túl nagy kérés lenne, belátom, hiszen ez az ELTE. Most még kértem segítséget attól, aki a témavezetőm lenne (és aki mellesleg nem tud róla, hogy nem indul a program, majd most tudja meg tőlem, hiszen a dolgozókat is minek erről értesíteni), majd kiderül, mit tud tenni anyázáson kívül

Na, ez undorító

Ismeretlen számról sms. "Figyi, nem hagytam nálad a mobilinternetemet? Fekete, és rá van írva, hogy djuice. Még van rajta 5 rugó, de sehol sem találom :( osms.hu" Először azt hittem, az osms.hu valami ingyenes sms-küldő cucc, és onnan küldött valamelyik ismerősöm ilyen kedves sms-t nekem. (Nem szeretem az ilyet, mert ha valaki nálam hagy valamit, akkor azonnal szólok, amint észreveszem, még sosem próbáltam meg lenyúlni semmit.) Aztán csak beírtam, hogy osms.hu, mire közli, hogy ezt a direkt marketinget én engedélyeztem azzal, hogy kitöltöttem valami kérdőívet valami oldalon. Egyrészt nem töltöttem ki sehol semmit, másrészt egy ilyen sms után feljelenteni, illetve megverni lenne kedvem a megrendelő céget, nem mobilinternetet venni tőlük. Undorítóak vagytok, pfúj!

Új félelmem van

Félek a köptetőtől. Tegnap b é k é sen ö bl ö getek é jf é lkor, amikor ú gy é rzem, m á r esetleg tudok majd aludni, amikor is hirtelen k ö h ö g ő roham, majd k ö p é s, é s egy h ú scafat cs ú szik a lefoly ó fel é alj á n slejmmal. Alig b í rtam elaludni, annyira h á nyingerem volt ett ő l. Na, hát szóval ezért.