Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 19, 2009

Mai termés

Különböző bulvároldalak cikkeinek címei. Gyakorlatilag fél órája sírva röhögök. "Megszólal a Benkő műsor fodrásznőjének 14 éves lánya!" "Titkos felvételek Iglesias izmos felsőtestéről" "Döbbenet! Jackson fia fehéredni kezdett!" "Elcsúszott a fél melle a Csillag születik sztárjának!" "Peller Mariann köhögőrohamot kapott!" Valamint ma azt is megtudhattam, hogy Abraham Lincolnt 1891. márciusában iktatták be, amikor is nagyon el volt foglalva a polgárháborúval. Ma is érdemes volt felkelni.... Úúúristen :O

Az utolsó mondat pedig

"Jó volt a részesének lenni." Tényleg jó volt. Nekik sokkal több ideig, mint nekem, de azért nekem is 12 évig. És nagyon sajnálom, hogy ez van.

Biztosan unalmas már,

de azért elmondanám, hogy engem továbbra is zavar a helyesírási meg a fordítási hiba, főként borítón, mert borzasztóan igénytelennek tartom. Így például rendkívül igénytelen az is, hogy Joanne Harris "Sleep, Pale Sister" című regényét a következő címmel sikerült kiadni X példányban: "Aludj kislány". Biztosan nehéz lett volna odarakni azt a nyomorult vesszőt, biztosan nehéz lett volna utánanézni, kell-e oda vessző, ha már esetleg címet adunk, és biztosan nehéz lett volna észrevenni, hogy ezúttal még az angol eredeti is segít, amiben az állítmány után ott a vessző. Biztosan megoldhatatlan feladat volt. Viszont címnek elég égő ez így. (És nem azt mondom, hogy egy könyvben nem lehet vesszőhiba, mert lehet. 100-200-300 oldal, akárhányan nézik is át, mindig fog maradni benne egy-két baki. De azért azt az egy-két bakit mindjárt a borítóra tenni elég ciki.)

A comment.com

egyszerűen undorító. Hihetetlen, hogy egy véleményt nem bírnak kulturáltan megfogalmazni és cikkbe foglalni. Azért tán kicsit erős, hogy "az éjfél utáni tíz másodperc csend volt a Sláger 12 évének legjobb műsora". Most én sem leszek kulturált. Anyátok, SzabóZ meg kiricsizoltan. Anyátok.

Amúgy

szeretném megjegyezni, hogy a fórumok alapján erről is egyedül az mszp tehet, és majd ebből a szempontból is eljön a Kánaán tavasszal. Érdekes, ezek az emberek kicsit lemaradtak a mutyi részleteiről. Ezek az emberek mindig mindenről lemaradnak.