Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 26, 2018

Mindig nevetünk

Kép
De legalábbis sokszor. Reggel van, Tomi épphogy felébredt, begyógyult szemmel botorkál a konyhában, próbál kávét főzni. De a telefonján már szól a zene: A következő kicsit talán TMI lehet, bocsi. Tomi szerint veszélyes, ahogy közlekedem a fürdőszobában, ami kicsit úszik a vízben, amit a rendkívül sekély zuhanytálcának köszönhetünk. (Nem értem, ki gyárt ilyet, és ki veszi meg, tényleg.) Tomi: Vigyázz! Elcsúszol, és a homlokodig szakad a gátsebed.

TBBT újra, valamint függöny

Másodszor nézem végig a sorozatot, a 9. évad végénél járok. Ez a poén már elsőre is jó volt, de másodikra még jobban nevetek. Bernadette sír. Howard: Is it baby hormones or actually sad? Bernadette: I can't tell anymore :D Tegnap reggel (!) megrendeltem Flóra szobájába a tündéri aranyos, baglyos függönyt. Az előbb kopogott vele a futár. Majdnem két hónapja rendeltem meg a mi szobánkba a szintén tündéri aranyos, karácsonyi manós függönyt. Na, azzal azóta se kopogott senki. (Ne legyek igazságtalan, a négy darabból egyet már a két ünnep között leszállítottak, csak hát, ugye, a többi három eléggé hiányzik. Vagy hát majd karácsonykor fog. Bár addig még befuthatnak.)

Koncentrál

Kép
Régóta megvan az a véleményem, hogy csak a kisbabák és a kutyák tudnak igazán komolyan aludni. És tényleg, Flóra is tud. Ma különösen hangos napunk volt, több gyereknél folyton visított valamelyik vészjelző, és volt kb. fél óra, amikor a szobában elhelyezett öt kicsiből három egyszerre üvöltött megállás nélkül. Flóra sokszor megijed a váratlan hangoktól, és a nagyon hangos, hosszan tartó zajoktól nyugtalanná válik (ráncolja a homlokát, kicsit nyöszörög, próbálja úgy fordítani a fejét, hogy ne hallja), így aztán, amikor visszatettem kicsit az ágyába, felvette a következő, "hagyjatok aludni" pózt: Az a vád ért, hogy a blogra gondolva készülnek olyan képek, amelyeken nem látszik a gyerek arca, de ez rágalom, most is csak órákkal később jutott eszembe, hogy ezt meg szeretném osztani veletek is. A fényképezés pillanatában csak az motivált, hogy milyen hihetetlenül aranyos ez a gyerek, sőt még az is felmerült bennem, hogy ezt a képet is ki fogjuk nyomtatni a Flóra-albumba :)