Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 8, 2013

Összeszoktunk

Tök jól megvagyunk a kutyával, mindenféle fennakadás nélkül telnek a mindennapok. Ma arra lettem figyelmes, hogy már egészen kutyaszámba vesz. Ha a parton nem találkozunk senkivel séta közben, akkor visszafelé szoktam futni vele. Vagyis vele futni azért elég nehéz lenne, mert iszonyú gyors, de azt szoktuk csinálni, hogy nekilódulok, mire kilő, mint egy rakéta, és aztán vagy egy percig nyargal. Aztán bevár, megint nekilódulok, mire megint kilő, és megint nyargal egy percig. Most viszont, miután kilőtt, mint egy rakéta, csak nagyon rövid ideig nyargalt, aztán visszafordult, és felém rohant, mintha oda akarna futni hozzám, és amikor lehajoltam, vagy felé nyújtottam a kezem, akkor leszorította a mellkasát a földre, olyan kis játékosan, ahogy a pajtikkal szokta, és amikor tettem felé egy lépést, akkor cikázott előttem jobbra-balra, én próbáltam elkapni, és amikor majdnem sikerült, akkor megfordult, elfutott előlem, aztán hamarosan megint visszajött, és incselkedett tovább. És hozzá morgás

Napi bók

Nem mai napi, de azért bók. Séta közben ért a körúton. - Szép a kutyád! Te is szép vagy! Nagyon komolyan azért nem vettem a második részt, de Marciról elhiszem, hogy tényleg szép, mert rendszerint felsikoltanak emberek, amikor meglátják, hogy "jaj, de szép!"

Idézet tudjuk, honnan

- Nem teszed bolonddá a csupa ész Tódit! Megparancsolom, hogy főzz, főzz, főzz! - De én... - Semmi de, maci! Ha ellenkezel, a nagy kínzókamrába vitetlek, és kész! - Jaj! Megkínoznátok? - Mi az, hogy! És még a szörnyek kórusát is végig kéne hallgatnod! Nagy öröm nekem, hogy megvan az egész sorozat az összes résszel, így a gyerekeim is látni fogják ezt a szuper rajzfilmsorozatot, ami az én gyerekkorom egyik nagy kedvence volt :) 

Napi tapasztalat

Ha elveszítünk valamit, ne hisztizzünk, ne akarjuk visszaszerezni mindenáron, és akkor idővel visszakapjuk. Ez már többször bebizonyosodott, de ma újabb megerősítést nyert ez a tézis. Két hete veszítettem el valamit, ami pedig jó volt, hogy volt. Először nagyon vártam, hogy majd visszakapom, aztán elkezdtem keresni, végül múlt csütörtökön kimondtam, hogy így jártam, nincs mit tenni. Ma reggel erre ráerősítettem, amikor egyik barátnőm rákérdezett, és erre ma délre visszakaptam :)