Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 23, 2010

Fairy Oak

A harmadik kötet végére értem. Nem volt rossz, és a vége alapján még vagy 2-3 kapcsolódó könyv megjelenése van kilátásban. Most pedig vacillálok még egy kicsit, mit is olvassak. Egy krimit vagy az időutazót? Hmm, hmm.

Holnap

Reggel gimi, most már utoljára, aztán könyvesbolt, ahol átveszem a szülinapi ajándékomat, hogy majd odaadjam anyunak (ilyet soha nem szoktunk, ez az első eset, és azért nincs rossz kedvem tőle, mert tudom, hogy meglepetés attól még lesz - nekem a meglepetésre egyszerűen szükségem van), aztán tanítok kettőt, aztán elmegyek egy filmért, aztán tanítok még egyet, és akkor hirtelen este 6 óra lesz. De, mint tudjuk, úgy szép az élet, ha zajlik.

Lady Grace Mysteries - Exile

Kép
Ez megy most.

Öröm

Hagytam magam megdumálni, így ma reggel teljes kört sétáltunk Lizával. Míg a múltkor a reprográfia előtt fogyott ki belőle a szusz, most a Semmelweis Egyetemig bírt normális tempóban haladni, és csak ott kezdte a totyogást. Ráadásul még így is 20 percünkbe telt a kör, mint fénykorunkban, a mindenféle lábproblémák előtt. Amikor pedig feljöttünk, leült a szőnyegére az előszobában, jól kifújta magát, és visszanyerte eredeti állapotát: megint nagy vidáman rohangál a lakásban.

Rózsa

Tegnap, amikor elindultunk hazafelé anyuéktól, a lépcsőházban az első kanyarban (mert helyes csigalépcsőnk van, bizony) éreztem, hogy a poncsóm felakadt valamire. Hátranyúltam, hogy leakasszam magam, és ezzel a mozdulattal simán bele is markoltam egy tő rózsába. Nem kicsit fájt, és nagyon profin pont a mutatóujjammal nyúltam bele. Tomi, kezében Lizával, visszajött, és megpróbált kiszabadítani. Közben én: - Ilyenkor kell kívánni, nem? Legyen lány, legyen okos, legyen szép, legyen sok barátja, és legyen Flóra. Amire Tomi: - Aha, na, haladjunk már! (Igazából tudom, hogy akkor kell kívánni, ha a tű szúr meg, de valamiért rémlik egy olyan változat, amiben a rózsánál kellett kívánni.)