Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 2, 2010

Ezt hallottam ma

"Vele egyidős múmiákkal tartja a kapcsolatot."

Eddig

csak hastáncon láttam kegyetlenül gagyi koreográfiát, de ma ez megváltozott: most már jazzen is előfordult. A kettő közötti különbség, hogy hastáncon komolyan gondolta az oktató, hogy ez tök jó, míg Jani szétröhögte magát, hogy milyen bénát talált ki. Azért remélem, holnap valami normálisabbat csinálunk :) Mert holnap is megyek, most már ebben biztos vagyok. Csak szabaduljak el időben az órámról, amire mindjárt írok dolgozatot.

Most meg már

nem vagyok anyázós hangulatban. Na tessék. Nem baj, azért anyázok, bőven megérdemli ez az egyetem. Az időjárás már szóra sem érdemes, tegnap óta belenyugodtam, hogy itt már soha többet nem lesz emberi időjárás. A német szakkal annyi bajom van, hogy felsorolni sem könnyű, pedig már mióta nem járok oda. Mindenesetre pont annyira sikerült feldühíteni rajtuk magamat, mint amikor még a hallgatójuk voltam, és engem is érintett, amit művelnek. Kezdjük azzal, mekkora szemétség, hogy valaki eljár konzultálni rendesen a félév során, a konzulens bólogat, hogy jó lesz, jó lesz, majd az illető bekötteti a szakdogát jó sok pénzért, leadja, és akkor a konzulens visszadobja, és olyan pofátlanságokat mond, hogy hát ő sajnálja a legjobban, meg hogy az egész egy nagy nyelvi figyelmetlenség, és aztán tud mutatni 50 oldalon 3 hibát. És ez nem egy emberrel fordul elő egy félévben. Nem lett volna tisztességesebb a konzultáció folyamatában szólni, hogy nem lesz jó a dolgozat? A következő jópofi történet, am

Még annyit,

hogy nekem úgysem lehet jót tenni. Most az eső miatt anyázom az időjárást, jövő héten meg a hőmérséklet miatt fogom, ha kivételesen egyszer tényleg az fog történni, amit az időjósok mondanak, és igazi nyári kánikula lesz. Nem hiszem el, hogy nem lehet 25 foknál megmaradni. Utáááálom.