Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 17, 2010

Spam

Hetek óta napi legalább 3 e-mailt kapok egy bizonyos Kiss Laura nevű feladótól, amelynek a címe a következő: "Leszel a szexpartnerem?" Szeretnék valami agresszív választ küldeni csúnya szavakkal megspékelve ("Szórakozz édesanyáddal, te torzszülött!"). Igaz, hogy ez nem stílusom, de mostanában rendkívül frusztrált vagyok, ezért túl tudnám magam tenni a dolgon. Tomi szerint azonban nem érdemes megnyitni az e-mailt, mert elképzelhető, hogy már attól is kapnék valami jó kis vírust a gépemre. Nagy kár.

Vasárnap

Megünnepeltük anyu szüli-névnapját. Kapott könyveket, fülbevalót, lyukas kétfillérest, Top 50 Hits of 1960 DVD-t (SK), Mindennapi Pszichológia előfizetést, na meg három szép virágot. Meghallgattuk az egész DVD-t, és tök jó számok vannak rajta (eddig nem volt idő végighallgatni őket), beszélgettünk, és Bence már ragoz. Már nem csak mutogat, és hajtogatja, hogy torta, ha azt szeretné mondani, hogy színes tortadara van rajta, hanem azt mondja: "Cukor tortán." Amúgy azonnal lecsapott anyu fufus csomagolópapírjára, és amikor hazamentek, nekem engedte meg, hogy felöltöztessem. A család tagjai a követekzők: apa, anya, papa, nyanyiiii, Poi (Tomi), Huca (ez lennék én), Lija (tehát Liza), Eppiiii (ez utóbbi elnevezés bekerült a családi nyelvhasználatba: Kata már elég gyakran szólítja így Matyit). Ott jó volt, itthon nem jó. Nagyon fáj a fejem, hányingrem van, még nem írtam meg a féléves értékelést a csoportjaimról (amúgy nem is igazán értem, miért gondolja bárki, hogy bármit is tudok m

Sikerekben gazdag nap

Egész nap barkácsoltunk, csoda, hogy a szomszédok még nem küldték ránk a rendőrséget. Baromi fáradtak vagyunk. Egyetlen szót sem tanultam egész nap. Valójában időm sem volt a vizsgákra gondolni. Cserébe hajnali egykor nincs készen az egész nap barkácsolt ajándék, és már nem is lesz, viszont nincs torta sem, sőt az ajándékok sincsenek becsomagolva. Délben anyuéknál ünnepi ebéd. Jól állunk.