Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 17, 2009

Álmos-fáradt

Miért érzem úgy magam, mint akit agyonvertek, aztán egy hétig nem hagytak aludni, ha egyszer 9 órát aludtam? :(

Fénykép

Nem tudom, mennyire volt jó ötlet feltenni. "Hola, entiendes espanol". Ezt az üzenetet kaptam alá. Az első meg az utolsó szót ismerem, így már csak a középső kinyomozására kellett fél percet áldozni, és mindjárt érzem, hogy nem válaszolok rá. Nem mintha bármi trágárság lenne benne vagy ilyesmi. Csak így neten keresztül olyan fura... Persze kaptam már alá török nyelvű üzenetet is, na, azt sokkal melósabb volt megfejteni, és azóta sem vagyok benne biztos, hogy jól raktam össze, de nem is biztos, hogy szeretném tudni. Hát ennyi. Így jár, aki a fényképeit nem tartja meg magának.

Facebook megint

"Shiroku – Zöld fa Erőteljes szexuális energiák dolgoznak benned. A legkisebb mozdulatod is rendkívüli impulzivitást hordoz magában, miközben természetesség, olykor szinte gyermeki ártatlanság hatja át. Ez a fajta kettősség ellenállhatatlanná tesz partnered szemében. Fejlett ösztönvilágod dacára csak akkor tudsz teljes mértékben feloldódni a testi örömökben, ha érzelmileg is kötődsz a másik emberhez, és ezt viszonozza is – sőt, néha egyenesen igényled a romantikát."   Ezt a születési évem, hónapom, napom (olyan értelemben, hogy csütörtök), valamint napszakom alapján állapította meg. Egy szót azért én kicserélnék, egy másikat kihagynék, de ennyi tévedést megengedhetek egy tesztnek.

Ideg

Ma már annyi frusztráció ért, hogy tiszta ideg vagyok, és a gyomorsavam is jókat bugyborékol magában. Tök jó. Lehet, hogy ezeket a dolgokat tényleg én pörgöm túl, de nagyon-nagyon elegem van több mindenkiből.   Egyiküket elvileg ma láttam utoljára életemben, ami némi örömre ad okot, de ma is olyan műsort nyomott, ami már kisebb örömet jelentett számomra.   Aztán dühít még, hogy két hete küldtem el a nyomorult bevezetést és első fejezetet, és még mindig egy k. szó nem érkezett, amiből meg tudnám ítélni, hogy jó felé haladok-e. Viszont az illetőtől kaptam több körüzenetet is ilyen izgalmas újsághírről és olyan megdöbbentő eseményről, és ettől önkéntelenül is arra kezdek gondolni, hogy a k. életbe már, hogy erre bezzeg van ideje. Természetesen az indok ismét az, hogy a BA-sok diplomamunkájával kell foglalkozni.   Egyszer az életben magyarázná meg nekem valaki, hogy miért olyan k. fontos a BA-sok diplomamunkája, hogy akkor már az le is van szarva, hogy én végzek-e, írok-e szakdogát, és egy

Fáradtság

"Nem akarom én ezt a témát kifilézni."   :)