Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: április 8, 2015
A Liza, a rókatündér másodszorra még jobb film, mint elsőre, pedig már elsőre is nagyon jó volt. Másodszor viszont feltűntek olyan dolgok, amik elsőre még nem, és többet is nevettem, mert már a vicces csattanóval záruló jelenetek elején elkezdtem, hiszen tudtam, mi fog következni. Anyunak és Daninak is tetszett a film, én meg örülök :)

Máltán dübörög a kampány

Már csak két nap, és szavaznak. Hála az égnek, mert már baromi unalmas. Remélem, a NEM győz, ami alapján betiltják a tavaszi vadászatot, amikor is ezek a jóemberek többek között a vándormadarakra lődöznek. A NEM kampány kicsit hangosabb, mint az IGEN, talán azért, mert az az újság, aminek a híreit én olvasom, pont a NEM mellett áll. Mindenesetre az egyik beszámolójukban volt egy csomó "LE" (=nem) feliratú pólós ember, akik arról beszéltek, miért nem kéne engedni a tavaszi vadászatot. Az egyik hozzászólás annyira megdöbbentett, hogy még mindig elkerekedik a szemem, ha eszembe jut. "Aha, persze, NEM kampány, és ott feszítenek a vadászkutyáikkal. Képmutatók!" Hűha, hűha. Tehát akinek vadászkutyája, pl. retrieverje vagy terrierje van, az szükségszerűen vadászni jár azzal a kutyával? Kicsit mintha összekeveredett volna a gizike a gőzekével. Hogy lehet valaki ennyire szűk látókörű?

Vivát!

Nem tudom, mi történt, de pár napja átállították az út túloldalán lévő bolt fényreklámját, így most már nem villog hányingergerjesztően, és simán el tudok aludni. Gondolom, szólt valaki, hogy ez nem annyira jó ám. Hurrá!