Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 13, 2015

A múltkori rendeléses probléma

megoldását nem is meséltem. Az volt az az eset, amikor a rendszer behúzta szállítási címnek azt a címet, ami a PayPalen meg van adva (ez az otthoni címem), amit én ugyan a kattintás utáni pillanatban észleltem, de utólag az országot nem lehetett módosítani, csak a többit. Úgy oldották meg, hogy törölték a rendelést, visszautalták a pénzt, én meg újra megrendeltem, amit akartam, és másodszor valamiért már nem másolódott be a PayPalen tárolt cím, hanem az egészet én írtam be. 30-36 nap a rendelési idő az oldal szerint, és tény, hogy nem emlékszem pontosan, mikor rendeltem, de azért két hétnél nem lehetett régebben - ehhez képest ma már meg is érkezett az első kis csomagom. Juhú! Talpra szerelhető kis kütyü, ami állítólag kicsit ellensúlyozza a lúdtalpamat, és nem fog fájni a derekam meg a térdem, ha sokat sétálok. Kíváncsi leszek rá :)

Még mindig mosnék

Tegnap este óta háromszor voltam lent, mind a háromszor volt ruha a gépekben, egyszer sem ment egyik gép sem. Kezdek nagyon kiakadni. Mosni akarok, basszus! Vagy most tényleg szokjak rá arra, hogy mindig mindent kézzel mosok, mert a mosógéphez úgysem férek hozzá? Ne már...

Palacsintázós szombat

Kép
Kiderült, hogy olyan képek is készültek, amelyeken látható vagyok. Mutatok néhányat. Meg olyat is, amin nem látszom, de tetszik, visszaadja a hangulatot. Meg elfelejtettem elmesélni, milyen érdekes volt, hogy zöldségeket (sárgarépát, uborkát, kaliforniai paprikát) vágtunk fel, és ezek ott álltak az asztalon, és mennyire meglepődtem, amikor kiderült, mennyire jó ötlet egy cikk palacsinta után megenni egy fél sárgarépát. Ha majd csinálok holland palacsintát, tuti, hogy lesz mellé zöldség - már csak azért is jó, mert szükségtelenné teszi az édesítést.