Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 30, 2010

Körlevél

Ma olyan körlevelet kaptam, amivel nem tudok mit kezdeni. Az Oktatási Minisztérium (ilyen amúgy már nincs) szeretne adni laptopot annak, aki minimum X embernek elküldi ezt az emilt. Ez már eleve tök bugyután hangzik, és még nem tartunk a legjobb résznél. A levélbe valaki már korábban beírt egy linket, meg egy megjegyzést, hogy hoax. A linken szépen elmesélik, hogy igen, szokásos átverés, ne küldje tovább senki, köszi. Az e-mail ezzel a megjegyzéssel még mindig ment jópár kört. Erre most mit lehet mondani?

Megint mozis kérdés

Van-e valaki, aki hétfőn 14:15-kor szívesen nézne Sherlock Holmest (Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével) az Urániában 600 Ft-ért? És valaki, aki kedden 13:30-kor ugyanitt, ugyanennyiért megnézné a Komfortos mennyországot?

Jég

minden mennyiségben a fejemen. És még így is kellemetlen. A fejemet nehezen tudom forgatni, csak semmi hirtelen mozdulat, mert nagyon fáj az állam. Már most értem, Liza miért szedte ki magának a varratot - gusztustalan érzés, hogy cérna van a számban. Pedig jövő csütörtökig ott kell lennie. A műtét hatására egyébként úgy döntöttem, Lizát egyelőre nem műtjük. Nem tudok most vele külön foglalkozni, pláne nem tudok lehajolni hozzá meg ilyenek. Úgyhogy ma kapott két antibiotikumot injekció formájában, holnap kap még kettőt, aztán meglátjuk. Amúgy sajnál engem, sokszor idejön hozzám megnézni, minden oké-e :) A reggeli órán kaptam egy üveges kólát a cég hűtőjéből, azt szorongattam a fejemre, egy óra alatt kellemes meleg lett. Azt hittem ugyanis, hogy kibírok két órát jég nélkül, de nem. Úgyhogy a délutáni óra legfontosabb előkészületeként beraktam fél liter vizet a fagyasztóba, és azt viszem magammal. Akár hülyén néz a csaj, aki ma jön hozzám először, akár nem, akkor is ez lesz. Kell az a ny