Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: augusztus 28, 2010

Tej- és tojásmentes csokitorta

Itt találtam a receptet. Összekevertem a hozzávalókat, egészen finomnak tűnt a massza, tortaformába öntöttem, majd beraktam a sütőbe,  és kb. 25 perc múlva készen is volt. Nem értem, mitől maradt lapos, és azt sem értem, a gyerekeknek szánt tortáim miért lesznek mindig furák. Miért pont az övék? Mindegy, Tomi szerint diszkosznak jó lesz :)

Milyen ember az ilyen?

Kép
Egy tigrist elkábítani, majd becsomagolni egy bőröndbe milyen lelki világra vall? Tök jó, hogy rengeteg pénzt kaphatott volna érte ez a nő, de azért mégis… Gondolta, ha körberakja plüss tigrisekkel, majd nem tűnik fel? Agya nincs neki, amivel gondolkozzon? Megáll az ész. Szerencsére a tigris túlélte a kalandot, itt látható:

Reklám a TV-ben

Nagyon kell reklámozni az új Való Világot, hát hiszen olyan jó műsor lesz az. De nem is ez a furcsa, hanem a reklámozás mikéntje. Egy olyan fiatalemberrel mondatták fel a lelkesítőnek szánt szöveget, akit szerintem a főiskolai gyakorlata első percében kaptak el, és aki hány a VV gondolatától is. Más magyarázatot nem találok erre a szösszenetre, ami bekerült a tévébe.

Napi terv

Főzés. (Zöldborsós csirkemáj galuskával.) Takarítás. Jövő heti órákra óraterv. Olvasás. (Kaptam megint olvasnivalót a kiadótól, igyekszem, hogy most senki ne értsen félre senkit, és megtartsanak.) Sütés. (Matyi holnapi szülinapjára, ami az első, tej- és tojásmentes csokitorta a terv, miután apu nem akar répatortát enni, pedig az is milyen finom.)

Napi döbb

B.R.-nek ikrei születtek.

Csak egy gondolat

Lehet, hogy az én 12 éve készülő "regényem" azért nem lesz kész sosem, mert nekem gondot okoz, ha nem a saját stílusomban és hangomon írok. Szabó Magdának azért lettek kész a regényei, meg azért lettek olyan jók, amilyenek, mert neki ez nem okozott gondot.