Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 2, 2014

Napi poén :)

Külföldiek Máltán csoport a Facebookon. Kérdés: What do I need to open a bank account in Malta if I'm a foreigner? [Mi kell ahhoz, hogy külföldiként bankszámlát nyissak Máltán?] Válasz: Letter from our lord, the Golden Fleece and a 7 leaf clover. - if its HSBC. [Levél az Úristentől, az aranygyapjú meg egy hétlevelű lóhere - amennyiben az HSBC-t választod.]

A nap kérdése

Egy máltai magyaros oldalon, egy álláshirdetés alatt. "Bocsika, de miért kéri mindenki a CV-met, ami a bankkártyám 3 jegyű biztonsági kódja?" Erre mit lehet mondani?

Napi fura

Boldog szülinapot kívántam tegnap egy volt csoporttársnak, akinek a szülinapja nincs kiírva a Facebookra, de egy közös ismerősünk pont akkor kívánt neki minden szépet és jót, amikor én is fent voltam, és gondoltam, ha már tudom, mikor született, csak belefér egy köszöntés. Kaptam is ma reggel egy üzenetet tőle a kérdéssel, honnan tudtam, hogy szülinapja van, aztán azt mondta, ezennel felment a jövőbeni szülinapköszöntés alól, mert nem ünnepli ezt az eseményt. Nem mondom, hogy nem csodálkoztam.