Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 7, 2010

Mondhatnám,

hogy erre a sokkra (halhalál) innom kell, de nem mondom, mert nem iszom. Úgyhogy akkor inkább zene és klip: És akkor még mellé az egyik kedvenc kommentem, bár azt a Neopolitan Dreamshez fűzte valaki: “Lisa and I are getting married, I bought the ring last week. But it’s a secret, guys, don’t tell her I’m popping the question. She will sing to me every night before bed! I guess I should meet her first, you know, so she knows who I am and all that…” (Magyarul kb.: Lisa és én összeházasodunk, múlt héten vettem meg a gyűrűt. De ez titok, srácok, ne áruljátok el neki, hogy megkérem a kezét! Minden este énekel majd nekem alvás előtt! Persze lehet, hogy előbb találkoznunk kéne, meg kéne ismernie, ilyesmi.)

Vegyes

Kép
Volt itt Niki kb. két órát, jól kibeszéltük, kivel mi történt, mióta nem találkoztunk (tehát a nyáron), és megbeszéltük, hogy majd egyszer egy hétvégén két óránál hosszabb időre is találkozunk, akár még valami programot is összehozunk. Nem tudom, mennyire jó ötlet azzal reklámozni egy (állítólag…) műveltségi vetélkedőt, hogy két ember együtt sem tudja, ki volt Daidalosz és Ikarosz, valamint milyen rokonságban álltak egymással. Ez azért már elég közel van mindennek a legaljához. Közepesen kellemetlen érzés, ha az ember nem kap levegőt, miközben nem is náthás, vagy ilyesmi. Szeretném, ha elmúlna ez az állapot, kicsit ijesztő meg fárasztó is. Rávettem magam a Dharma Road kritikájának elkezdésére, és legnagyobb örömömre a tartalom leírása három oldal lett. Ez azért örvendetes, mert elsőre azt hittem, egy bekezdésnél nem tudom részletesebben leírni. De sikerült. Már csak a kritikai rész van hátra, és lehet küldeni. Remélem, belejövök már lassan ebbe a recenzálásba, nagyon-nagyon szeretném m

Délelőtti bevásárlókörút

Kép
A cél elsősorban az volt, hogy eljussak a gyöngyöshöz, és vegyek charmokat. Na, erről beszéltem: a karkötő alap, amit kb. 2000 Ft-ért árul az a honlap, a gyöngyösnél 180 Ft, a charm meg, ami a honlapon 500 Ft, itt 100 és 250 Ft között van. Egyetlen hátránya a dolognak, hogy nincs választék charmból, így egy karkötő alappal meg egy szívecskével jöttem haza. De ha majd egy kicsit ráérek, ellátogatok újabb göyngyösökhöz, például az Üllőin a Kreatív Hobby gyöngyöséhez, és összegyűjtöm a kis bizgentyűket, aztán felszerelem őket a karkötőre. Ki fogom próbálni a zsugorkát, ez most már biztos. Nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen is az, fog-e sikerülni, és úgy döntöttem, 650 Ft-ot megér ez a próba. Aztán legfeljebb bebukom. Találtam Bencének ajándékot a szülinapjára, ami kb. másfél hónap múlva esedékes: Ez egy egységcsomagban található jelenleg színes téglalapok formájában, és majd én csinálok bele törpét répával, gombával, katicabogárral. A végén vagy bekeretezem, vagy veszek még egy falapot, és

Álom

Az erzsébeti szomszéd olyan maradandó lelki sérüléseket okozott bennem, hogy ma egész éjjel a családjával álmodtam. Hiába akartam kivinni Lizát az udvarra, mert már nagyon ki kellett mennie, nem voltak képesek kutyamentesíteni az udvart, minden bokorból bazi nagy dögök rontottak elő, és a végén még azt is közölték, hogy most elmennek nyaralni Londonba, de ha hazajönnek, majd bezárják a kutyáikat. Szerencsétlen Liza meg ült az ölemben a lépcsőházban a lépcső alján, és jóízűen remegett. Közben minden újabb dög előtt felriadtam, ránéztem a telefon órájára, és nagyon erősen gondolkodtam, hogy ugye tényleg kedd van ma, mert ha véletlenül szerda, akkor nagyon durván elaludtam máris. Aztán meggyőztem magam, hogy kedd van, visszaaludtam, és már tört is elő az újabb vérszomjas fenevad a kert valamelyik szegletéből. Aztán végleg felébredtem, benéztem a kutya kosarába, és kiderült, hogy tényleg remeg a kutya, úgyhogy öt perc múlva már lent is voltunk hármasban sétálni.

Jazz

Tegnap volt a nyári szünet utáni első óra, és én mindjárt el is mentem rá, amiért büszke vagyok magamra. Főként azért, mert előtte délutáni alvást rendeztünk Tomival, és ilyenkor többnyire nem tudom rávenni magam a felkelésre, és "majd legközelebb" felkiáltással inkább alszom még két-három órát. Az első óra után úgy döntöttem, a heti két jazz egyike sem a hétfő-szerdai kezdő óra lesz, mert ott most újra elkezdik felépíteni a tréninget, nekem meg az zene nélkül nagyon megerőltető volt. Úgy értem, zene nélkül és gyökkettőre lassítva. Így aztán csak a középhaladókhoz fogok járni. Azért persze a kezdő óra sem volt rossz, sőt. Sikerült elfáradni az első órában, de izomlázam pl. nem lett. Ja, a kínzós kence neoprén övvel elég durva párosítás, máskor is be fogom vetni. Csak legyen nálam elég ivóvíz :)