Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 29, 2013

Édes anyanyelvünk

"A képeket ezen az oldalon lesznek feltöltve ha legalább 100 lájk kap ezt a képet!!!" Ennyire azért nem nehéz a magyar nyelv. Főleg egy anyanyelvi beszélő számára.

Posztkarácsonyi minidepi

Már többször írtam róla, legalább tíz évre visszamenőleg vannak emlékeim róla, a lényege, hogy december 26-án délután/este beáll, és kb. január 2-ig meg is marad, amikor is végre el tudok kezdeni azon agyalni, mit kapjon anyu a 13-i szülinévnapjára. Idén is megérkezett, pontosan a szokott időben, megbízhatóan. Ami fura, hogy másnap, 27-én dél körül már távozott is. Nagyon-nagyon furcsa. Ez egy jó tendencia. A nyár végi minidepi is egy napra csökkent idén, ez is... Wow, lehet, hogy fejlődöm? Amúgy ma pont egy éve élek egyedül. Megint csak wow.

Juj, nézzétek

Kép
milyen jót kaptam a Google+-tól! Jó, hát kicsit freaky, hogy hozzányúltak egy képemhez, de milyen tök jó lett az eredmény!

Salsa buli

Régen voltunk már buliban, mondták a többiek, kéne menni megint. Egy olyan helyet választottak, ahol 3 teremben 3 különböző típusú zenét ígértek, ezek közül az egyik a salsa volt. El is mentünk öten, plusz az egyik srác egyik haverja. Nem volt jó. Lehet, hogy nekem nem kellene bulizással próbálkozni, mert egyszerűen nem tudom magam jól érezni. Igaz, a salsás rész még elment, de aztán a receptoraim zavart jeleztek az erőben. Rajtam kívül még egy lány volt velünk, akiről most csak annyit kell tudni, hogy két srác is bele van zúgva, akik egyébként kollégák és barátok, szóval csodálatos helyzet. Igyekeznek túllicitálni egymást, ami nekem már eleve kellemetlen, de az órákon meg mondjuk a tánciskola szervezte bulin nem volt olyan zavaró, valahogy nem volt olyan szembetűnő. De ma este! Felváltva vitték táncolni, noha eredetileg ők mondták, hogy hölgyválasz van, mert négy fiúra jut két lány.Aztán egy ponton az egyik srác, aki nekem rettentően ellenszenves, mert olyan tenyérbe mászó a képe me