Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 20, 2010

Prince of Persia

Kép
Gyerekkorom (egyik) számítógépes játéka! Mindig csak a második pályáig tudtam eljutni, és ez eléggé bosszantott. Danival játszottuk ezt sokat, és innen jön az egyik kedvenc régi Dani-mondásom: “Ugranj!” (Tegyük hozzá, nem volt több 4-5 évesnél.)

Gyermeki lélek és logika

Kata: Hová menjünk kirándulni a papával? Bence: Nyanyihoz.

Időjárás-jelentés

Hétfő: Ma még esik az eső és hideg is lesz, de holnaptól melegszik az idő. Kedd: Ma még esik az eső és hideg is lesz, de holnaptól melegszik az idő. Szerda: Ma még hideg lesz, de holnaptól melegszik az idő. Csütörtök: Ma még hideg lesz, de holnaptól melegszik az idő.

Egyszerűen nem értem,

miféle kényszer viszi rá postás barátunkat, hogy Gipsz Jakab telefonszámláit rendszeresen a mi postaládánkba hajigálja be, amikor rá van írva, hogy Gipszné Gapsz Gizella, X Tamás és Sz. Luca leveleit várjuk oda, valamint egy sorral lejjebb és két oszloppal arrébb ki van írva bazi betűkkel, hogy Gipsz Jakab. Ráadásul már megbeszéltük egyszer, amikor felfáradt a harmadikra Gipsz Jakab ajánlott levelével, hogy Gipszné Gapsz Gizellának semmi köze Gipsz Jakabhoz, és megkértem, ne hozzánk dobja be utóbbi leveleit. Komolyan ki fogom írni hatvanas betűmérettel a postaládára, hogy GIPSZ JAKAB NEM ITT LAKIK. Na, ilyen apróságok is elegendőek ahhoz, hogy korán reggel felhúzzam magam, ha megfelelően hosszú ideje ismétlődnek.