Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 25, 2009

Liza meg a lába című teleregényünk következő részét látják/hallják/olvassák

Az orvos vidáman fogadott minket, már bejelentkezés meg minden nélkül tudja a kutya nevét, olyan gyakori vendégek vagyunk náluk. Megtapogatta a kutya lábát, aztán a főorvos is, és mindketten megerősítették, hogy ínszalagszakadás. Ennek kezelési módja a cápaporc, amit egyébként hónapok óta szed a kutya, a fájdalomcsillapító, bár fájdalomra tegnap óta egyszer sem panaszkodott, a gyulladáscsökkentő, és végül a műtét, ha 1-2-3 hét alatt nem gyógyul meg szépen magától. Annyira jó lenne megúszni az öregkorát műtét nélkül, tényleg. Azt azért pozitívumként könyvelem el, hogy a rendelőben éppen ébredezett a műtéti altatásból egy vizsla, aki legalább olyan vén, mint Liza. Mondta is az asszisztens, hogy szépen ébredezik, nincs vele gond. Végső esetben ilyen ébredezést szeretnék a sajátomnak is. Addig is megkapta heti feladatnak, hogy gyógyuljon meg. Hogy növeszt magának új ínszalagot, összekötözi a régit, vagy egyéb megoldást talál ki, az nem érdekel, de gyógyuljon meg. Én meg igyekszem segíteni.

So long, and thanks for all the fish.

Valamint állítsátok meg a világot, ki akarok szállni.

Liza

este elesett a lépcsőn, és azóta nem hajlandó ráállni a jobb hátsó lábára. Ettől én úgy kiborultam, de úgy... Azóta mindent megint sötéten látok, és utálok mindenkit, de főleg az ELTE-t, mert ma megint megszívtam, és megint nem én tehetek róla. Mikor lesz már ennek vége?

Nem javult meg

Liza lába. Este orvos. A gyógyszerei is elfogytak. Ez önmagában 8 ezer forint, és akkor még semmit nem kezdtek a lábával. Rettenetes. Mondjuk akkor is kell, mert nem maradhat sánta. Szegény kiskutyám :(

Who is Who?

elnevezésű játék magyar változatának címe ötvenes betűmérettel a dobozon: "Találd ki?" Innen is gratulálunk.