Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július 2, 2013

Edzés végén

K. így szokott búcsúzni: "Jók voltatok, lányok, pusszantás a seggetekre!" A második fele, well... De az első tök oké. Csütörtökön viszont nem ez történt. Akkor így búcsúzott: "Nyomik vagytok." Mikor mit érdemlünk, mi? :)

Margitsziget

Kép
Voltam kint ma délután. Vittem a piros plédet, fél liter vizet, az American Godst, na meg a fényképezőgépet. Megnéztem a frissen felújított szökőkutat, és megállapítottam, hogy ebben még nekem is lenne kedvem fürdeni, akármennyire tilos, mert pont úgy néz ki, mint egy strandmedence. Néztem egy darabig, aztán letelepedtem a tőszomszédságában álló fűzfa árnyékába, és ott olvastam. Amikor már majdnem elaludtam, akkor letettem a könyvet, és csukott szemmel pihentem, miközben a szökőkút zenélt. Mindenfélét zenél, még Beatlest is hallani véltem. Nagyon idilli volt, jót tett a lelkemnek. Ennél már csak akkor lett volna jobb, ha nincs mellettem minden oldalról egy-egy egymást ölelgető-csókolgató párocska, de hát ez már csak ilyen. Mivel volt nálam fényképezőgép, fényképeztem, nyilván. Majd pont nem. Nagyon szép. De most komolyan, nem olyan, mint egy strandmedence? Fürödtek is benne sokan. Kissé elmosódva. Piros pléd, American Gods meg én. (Én mikor barnultam le ennyire? Idén még nem

Sok szép Marci

errefelé . (Cikk az erdélyi kopóról.)

Dennis, a komisz

Kép
Az van, hogy a koreai kislányokat sikerült ráállítani Dennisre. A komiszra. Mindig olvasok velük valami hosszabb történetet, mert 1. rájuk fér a hangos olvasás, van még hová fejlődni, 2. tök jó szövegértési feladatokat lehet gyártani egy ilyen sztorihoz, meg össze lehet foglaltatni velük, mi volt az előző részben, meg lehet velük jósoltatni, hogy most mi lesz. Ezt a könyvet úgy vettem, hogy azt hittem, a képregények mellett regény is készült a címszereplő kisfiúval, majd aztán film, de nem, ezt a regényt a filmből írták. Gondoltam, üsse kavics, a kislányoknak ez teljesen mindegy. És tényleg. Kb. a harmadik rész óta rajonganak Dennisért, visítva nevetnek a poénokon, alig várják, hogy az órán sorra kerüljön a könyv (mert előtte azért tanulni is kell). Már be is szereztették a szülőkkel a filmet, és amint lesz egy szusszanásnyi idejük (suli helyett most úszni járnak, amúgy meg élénk társasági életet élnek, vagyis szomszédolnak egész nap), meg is akarják nézni. Lehet, hogy nekem is meg kén

Csupa kis színes

Kép
Hogy kicsit mosolyogjak. Van ez a zene, ezzel a klippel: És van alatta ez a komment a Youtube-on: "When I follow hot girls and sing i get arrested. WTF" (Ha én követek jó nőket, és éneklek nekik, engem lecsuknak." Erre annyi lájkot szeretnék nyomni, ahányszor látom. Márpedig ez a dal "playing on repeat", és igyekszem minden lejátszás során egyszer megnézni ezt a kommentet. Nem tudom, miért okoz nekem ekkora örömet, de gyakorlatilag nem is érdekes, a lényeg, hogy jó lesz tőle a kedvem, és kicsit kijjebb kerülök a gödrömből. (Amibe nem tudom, miért estem most bele.)

Giryafit

Hát én itt lakom két háztömbre a giryafit (régebben kettlebell) óráktól, és egészen mostanáig nem tudtam róluk! Most viszont majd jól kipróbálom, van-e olyan jó az itteni oktató, mint az, akinél két éve kipróbáltam a mókát, és ha van, akkor elgondolkodom a továbbiakon.

Napi TBBT

Kép
Kosármeccs, tét az új iroda. Epic.