Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március 29, 2010

Durva állapot

Azt nem este 6-ra értem el, nem is este 8-ra, amikor még vásároltunk is másfél órát, hanem akkor, amikor loholtam a gépemhez, hogy lássam, mi a válasz a 11:30-kor elküldött levelemre, miszerint nem mennék holnap reggel 7:30-ra a céghez, mert nincs könyvem, nem tudom, hol tartanak, és úgy általában: rohadtul nem tudok semmit az egészről, és így halál felesleges odamennem. Nos, nem írtak vissza. Rohadtul felhúztam magam ezen. Mindig mindenre legkésőbb 2 órán belül jön a válasz, erre meg nem. Nyilván, hiszen ez fontos lett volna. Most holnap reggel szépen odaállítok egy vadidegen csoporthoz, fogalmam nem lesz, mit tanulnak, nem lesz felszerelésem sem (én vagyok a tanár, úgy mellesleg), és általános angollal fogunk elütni teljes 90 percet. Nagyon fognak szeretni. Nekem viszont elegem van, de nagyon. Ezt megcsinálni, hogy nuku válasz... Bmeg.

Éjszaka

Nagyon nehéz éjszakám volt. 3/4 11-kor kerültem ágyba, ami nem éppen ideális, ha 6-kor kell kelni, de így alakult. (Na jó, így alakítottam.) Innentől kezdve nyöszörgés meg mocorgás, ezt hívja az angol úgy, hogy tossing and turning, borzalmas volt, és nem bírtam abbahagyni. Sehogy nem volt jó, mert ennyire ideges voltam a ma reggeli óra miatt. Nem mertem ránézni az órára, miközben nyűglődtem, de érzésem szerint legalább hajnali 1-ig elvoltam ezzel a borzalmas helyzettel. Akkor eszembe jutott, hogy akár az agykontroll segítségét is igénybe vehetném az elalváshoz, és programozhatnék egyet. Szokásos módon belealudtam viszonylag hamar. Ezek után rengetegszer felébredtem, aztán nem tudtam visszaaludni, és közben azon pánikoltam, mi lesz, ha valami történik a mostanában eléggé megbízhatatlan telefonommal, és nem ébreszt 6-kor, csak majd a belső órám 3/4 10-kor, ami, mint tudjuk, most már ráadásul 3/4 11. Egy idő után rájöttem, hogy amíg sötét van, felesleges ezen izgulni, mert 6-kor már várha

Egyébként

utálok egyedül sétálni a kutyával az utcán este fél 10-kor, sötétben. Tele az utca részegekkel és egyéb gyanús alakokkal. Annyira féltem, hogy majdnem elsírtam magam. Utálom. Nem vagyok hajlandó erre többször, kész, ennyi, félek.