Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 30, 2010

Battai nap

Az eleje rohanós volt, aztán felköszöntöttük Gabit a szülinapja alkalmából, ami amúgy éppen ma van, és Nagyit a névnapja alkalmából. Gyönyörű fehér minden, jó is volt a kedvem egész nap. Az este viszont kisebb katasztrófába fordult át, és nem érzem, hogy miattam. Ha egész nap hergelnek, várható, hogy egyszer csak egy beszólás után kitörök. Na mindegy, erről sincs kedvem mesélni. A kutya pedig sántít szakadatlanul, én meg legszívesebben elásnám magam.

Sűrű nap

Apu kocsijáról lelopták a rendszámot. Az elsőt és a hátsót is. (A tettesnek innen üzenem, hogy a jó édes anyukáját neki, azt.) Lovasi András kisbuszát feltörték, a Kalákáét ellopták. Détár Enikő idegösszeomlást kapott. Mi van ma?????

Csak csajok című rovatunkat látják :)

Előre is elnézést kérek esetleges férfi olvasóimtól, bár azt hiszem, ilyen jelenleg nincs, szóval szabad a pálya. Eltört a gyantázógépem. Az ok rejtély marad örökre, de én azért azt tippelem, a patron cserélgetése tett be neki. Ennek következménye, hogy nem melegíti fel a patront, tehát nem jó semmire. Így aztán rendeltem újat, ami sokkal szuperebb, mint ez volt, mert például nem vezetékes, hanem van hozzá töltőállomás. 9290 forintért mérik, és a webáruházban kapok érte 50 nyereménypontot. Egy nyereménypont egy forintot ér. Az élet szép. Csak csajok című rovatunkat látták.

Ekkora hóesést talán még nem is láttam soha. Hacsak dec. 19-én, szombaton nem ilyen volt. De nem hiszem. Ez sokkal durvább. Lassan elhiszem, hogy tud még nálunk hó esni. Mééég havaaat!!!

By the way

Ma kaptam állást az Atalantánál. Egy csoport már tuti, még egy kinéz. :) Azért mennyire jellemző, nem? Kimegy az egyetem, lenne végre lehetőségem levegőt venni, netán lazítani egy kicsit, de tényleg csak kicsit, mert hát azért csak ott van az érettségiző csoportom, akik miatt lehet izgulni meg stresszelni, hogy érjünk már a tételek végére, és akkor én mit csinálok? No, csak nem bevállalok annyi munkát még, hogy az nagyjából kiváltsa az egyetemi feladatokat? Nem baj, anyu szerint lehet még ezt bírni pár évig, aztán majd észreveszem, hogy már nem bírom. Azt is mondta, hogy majd kielemezzük ennek az érdekes működési mechanizmusomnak a pszichológiai hátterét. Ha ez megtörténik, azonnal publikálom az eredményeket, hátha más is tűkön ül már (:P) P.S.: Az is mennyire jellemző, hogy kétszer alhatok egy héten 10-ig, és abból egyszer tuti hajnali fél 2-kor fekszem le, hogy már csak 8 és fél órám legyen, ami éppen csak egy paraszthajszállal több annál az alvásmennyiségnél, amitől hónapok óta hull

Szakdogák

Amerikanisztikás (január 20.): - Jó napot kívánok, a szakdolgozatomat szeretném visszakérni. - Tőlem ne. - Akkor kitől? - Van saját példánya! - Igen, két példányt kellett leadni, ebből az egyik visszajár. - Tényleg? - Tényleg. - Akkor vigye! Németes (január 20.): - Szia! A szakdolgozatomat szeretném visszakérni. (Itt két-három perc telik el, mire végigtúrjuk ketten is a hatalmas kupac szakdogát.) - Itt nincs. Meg kell kérdezni a konzulenst. Konzulenst felkeresem (nem nagy kunszt, öt méterrel arrébb van az irodája). - Jó napot kívánok! A szakdolgozatomat szeretném visszakérni. - Azt a titkárságon lehet. - Igen, de onnan küldtek ide, mert ott nincs. - Az én példányomat a könyvtár fogja megkapni. Írjon az opponensnek! (Ez egyébként azóta sem történt meg, nem merek, mert arrogáns, inkább várok még jövő szerdáig, hátha magától leadja, és akkor nem kell vele kapcsolatba lépni.) Tanári (január 28.): - Szívből gratulálunk, és itt van a szakdolgozata.

Csodakutyám van

Ha akarja, végigér a kosarában, itt-ott ki is lóg belőle. Ha akarja, a felében kényelmesen elfér. Mondom, csodakutya :)

Barátnők, Tomi

Említettem, hogy a németes államvizsgát végigülte és végigizgulta velem Blanka és Livi, ami nagyon jólesett. Nos, a tanári képesítővizsgát Niki ülte és izgulta velem végig :) Köszönöm! Az is nagyon jó érzés, hogy örülnek nekem a barátnőim, és ünnepelni is fogunk :) Tomi tegnap egy Kos sorsjeggyel, két csirkemellel, húsz deka füstölt sajttal, kb. tíz deka sonkával, egy alma ízű gyerekpezsgővel és két liter kólával tért haza. Aztán főzött ünnepi vacsorát: sonkával töltött csirkemellet sajtmártással és sült krumplival. Ennyire figyelmes. :)

5 months later

“Öt hónappal korábban.” Valami krimiben.