Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 7, 2016

:)

Írt egy pasi a Facebookon, hogy dolgozom-e már a trilógia harmadik részén, mert ő nagyon szerette az első két könyvet, és már nagyon várja az utolsót. Hát, ez nagyon jólesett :)

Itt a farsang, áll a bál

Anyuéknál voltam, ők főztek borsólevest, én meg sütöttem túrófánkot rizslisztből, és anyuéknak volt hozzá lekvárjuk, diabetikus meg sima is. Jó volt. (Csak zsíros. Ez az egyetlen bajom a fánkkal.) Kaptam kölcsön kalucsnit a jövő heti hótalpas túrára, almát is, plusz gyömbért meg gyömbérteát. A gyömbértea nagyon durván csíp, de segít. Itthon elgondolkodtam, és arra jutottam, addig még oké, amíg jövő héten átolvasom/szépítgetem a második könyvet is, de hogy utána mi lesz, na, arra nem jó gondolni. Ha nem lesz villámgyorsan munkám, az egy nagyon nehéz időszak lesz, amikor az egyik megbízást már teljesítettem, de még nem kaptam meg az újat, attól tartok. Miért nem tud nekem munkám lenni, de most komolyan, miért nem? Amúgy nem depizik mindig, csak néha, de akkor legalább rendesen. De hogy vidáman záruljon ez a bejegyzés is: nemcsak a netet javította meg a szolgáltató, hanem még a telefont is, úgyhogy ennek is lehet örülni.

Hétvége itthon

Kép
Pénteken sikerült a 37 oldal végére érni kétszer, de másodszor már nagyon nyögvenyelős volt, szóval abból a 74 oldalból egész napos elfoglaltság lett. Jó, nem, mert ebédeltem is, sőt ki is takarítottam a lakást, mielőtt hazajöttem. Telekocsival jöttem, egy ideig utoljára. Azzal kezdődött, hogy a pasit nem engedték el a munkahelyéről, és bár fél óra késére számított, végül ahhoz képest is késett még húsz percet. Erről nyilván nem tehet, de egyrészt kellemetlen volt, mert semmi kaja nem volt itthon, és izgultam, hogy nem érünk haza 10 előtt, és már minden zárva lesz, másrészt kicsit hideg volt, fáztam, harmadrészt a pasi teljesen kiakadva érkezett meg, és mivel a családjához tartott hazafelé, jól belehúzott, hogy minél előbb odaérjen. 140-nél mindkét kezét levette a kormányról, és fülhallgató bogozgatásába kezdett, többször is telefonált, és többször játszott leszorítósat. (Ráment az előtte haladóra úgy, hogy szerintem 30 centinél nem volt több a lökhárítók közt, ezzel lehúzódásra ké