Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 4, 2011

Szülinap

Ma apu szülinapja van, 56 éves lett. Boldog szülinapot! Viszont én kaptam ma egy emilt a topshoptól, hogy születésnapom alkalmából adnak egy kupont. Hát de nem aranyosak?

Bin Laden

Most nem mintha sajnálnám, hogy meghalt, ha tényleg meghalt. (Bár elég fura a fotó, amiről kiderült, hogy évek óta kering a neten, valamint elég fura, hogy az amerikaiak azonnal bedobták a holttestét a tengerbe, mielőtt bárki megláthatta volna, ki is a halott.) De azért mindentől függetlenül elég aljas dolog fegyvertelen embert agyonlőni. Akkor is, ha terroristavezér. Ráadásul hogy ezt pont Amerika lépje meg... Nekem ez sehogy nem jön össze, miután a legaljasabb szemétnek is megadják a jogot a tárgyalásra, és csak tárgyalás után kapnak a legdurvább bűnözők méreginjekciót. Akkor egy külföldivel szemben miért is korrekt, hogy kérdés nélkül lepuffantják? Még Szaddamnak is járt a tárgyalás. Ja, egyébként azt sem hiszem, hogy ezzel vége a terrorizmusnak.

Tomi 27

Kép
Tegnap volt a születésnapja. Idén kivételesen nem elsején ünnepeltük, mert másodikán szabadnapja volt, nekem csak 5-re kellett menni tanítani, anyukája meg otthon volt, úgyhogy tudtuk a napján köszönteni. Volt ebéd, aztán ajándékozás. Ez most egy utalványos szülinap volt, mostanában rákaptam erre, és körülöttem mindenki más is, úgy tűnik. (Én például ma kaptam ajándékkártyát búcsúzóul a csoportomtól, persze könyvet lehet venni belőle – nagyon jó ötlet volt.) Szóval Tomi kapott általános, bármire beváltható utalványt bizonyos értékben, kapott vacsorát két személyre (elvileg még a közeljövőben beváltjuk), mozijegyet, és két nem utalványt: egy doboz kókuszgolyót, mert az az egyik kedvenc sütije (a másik a zserbó, azt húsvétra kapott, szorgosan fogyasztjuk), valamint a Szomszédok első évadát DVD-n, mert amikor Komlós Juci halálának kapcsán elárasztották a netet a videók, úgy döntött, szeretné megnézni az egész sorozatot még egyszer, és ehhez kapott most egy kezdő készletet. Volt torta is

Vészhelyzet

Nagyon sajnálom, hogy ez az utolsó évad, viszont nagyon örülök neki, hogy minden részben szerepel valaki a régiek közül, így már volt Dr. Greene, Dr. Corday és Dr. Carter is, és jövő héten elvileg lesz Hathaway nővér és Dr. Ross. Az is lehet, hogy valamikor el kéne kezdeni a sorozatot az elejéről, mert a régi részeket már nagyon régen láttam, ráadásul egy-két évad teljesen ki is maradt annak idején. Azon gondolkodtam, vajon azok a régiek is visszajönnek-e, akik nemrég mentek el, pl. Dr. Kovac és Abby, vagy akik régen elmentek, de nem voltak az alapgárda tagjai, mint pl. Dr. Weaver vagy Dr. Chen. És erről jutott eszembe, hogy többek között arról is lemaradtam, mi lett Dr. Chennel. Csak arra emlékszem, hogy valami fiatal dokival együtt balesetezett, de nem tudom, él-e, hal-e, hová tették. Valakinek van valami emléke erről?