Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 4, 2009

És megoldottam!

Az volt a dolog nyitja, hogy le kellett tölteni a Windows Live Writert. Erről mondjuk szólhatott volna a rendszer, de így büszkébb lehetek magamra, mert magamtól rájöttem, hogyan kell ezt csinálni. Ha ez is elromlik, akkor asszem, feladom.

A mostani lakásban kb. 21 éve :)

Kép

Elszállt az agyam

Ez a mai nap kemény volt. Reggel 8 után valamivel befutottam az SZTK-ba, ahol megtaláltam a munkaegészségügyi vizsgálatot is, ahonnan fél perc alatt kipenderítettek, merthogy tüdőszűrés és bőrgyógyászati vizsgálat nélkül minek megyek oda. Mondtam, 30 év alatti vagyok, mivel a suliban azt az infót kaptam, hogy 30 év alatt nem kell tüdőszűrés. De. Kell. Sőt. Bőrgyógyászatra is kell menni. Kérjek bátran beutalót a háziorvosomtól. Ettől kicsit ideges lettem, mert arra számítottam, hogy ma már az alkalmassági papírommal felszerelkezve állítok be Margóhoz. És nem. Mondtam neki, mi van, eléggé meglepődött. Igen, én is. A suliban megkaptam a könyveket, amikből tanítani fogom a csoportokat. Közben már rájöttem, hogy ez valójában nem négy csoport, hanem öt, mert az egyik osztálynak mindkét felét tanítom, csak ez elsőre nem esett le. A könyvek összesen mintegy 20 kilót nyomnak, de tényleg, alig bírtam hazacipelni őket. Pedig csak azokat hoztam, amikből hétfőre készülnöm kell :D A suli maga egyel

Avatar

Kép
 

Két említésre méltó levelünk jött ma

Az egyik egy 23 ezres gázszámla, amitől először megállt bennem az ütő, aztán rájöttem, hogy még nem dolgozták fel a befizetést. Egyébként kikérem magamnak, hogy második felszólítás lenne ez, mert ez az első. Mindegy, úgyis tárgytalan már egy hete. Ez is mutatja, hogy nem túl gyors az adatfeldolgozás az ELMŰ berkeiben sem. A másik az országgyűlési képviselőtől jött. Szeretné minden választópolgárát szerényen megvendégelni egy hangulatos klubdélutánon a házasságkötő teremben (:D:D:D), műsort szeretne adni, vendéget szeretne kérdezgetni. Mindezt szeretné december 6-án, vasárnap nyélbe ütni, mégpedig 16 órakor. Hú, nagyon elgondolkodtam hirtelen, hogy melyiket inkább: örüljek a Mikulásnak vagy vendégeskedjek a képviselőnknél? Ezek olyan vicces dolgok szerintem... Biztosan oltári lesz a hangulat. Hehe.

Liza

nyalt/rágott egy sebet a talpára. Hogy nekem mennyire elegem van... Egy darabig kértem szépen, hogy ne nyalja/rágja. Aztán rákiabáltam. Aztán odacsaptam. Mivel ezt mind lesz*rta, kevéssé gyengéden visszaszereltem rá a zoknit, és közben megmondtam neki, hogy ezt köszönje magának. Remélem, azért nem vette nagyon a szívére, de egy kicsit sírt. Nekem annyira elegem van... Olyan frusztrált lettem így estére... És hőemelkedésem van, ami még külön öröm.

A mostani lakásban kb. 21 éve :)

A Blog Images album utolsó két képét kell megtekinteni, mert most már semmilyen trükkel nem tudok képet beszúrni ide. Bosszantó. Aki tud segíteni, legyen kedves, és segítsen! Köszi!

Tomi

hozott haza kólát, gyerekpezsgőt, marcipános Cherry Queent, és főzött csirkeragus tészát, mert ilyen figyelmes, és így juttatja kifejezésre, hogy örül, hogy van munkám. Én egyelőre hullámzóan fogom fel a dolgot. Hol nagyon örülök, hol nagyon félek. Mindenesetre Tomit nagyon szeretem, ez biztos :)