Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 4, 2014

Alvás

Kitöltöttem egy tesztet , amire Blanka hívta fel a figyelmemet. Ez alapján 32%-os az alvásom. Hell yeah! Ezért vagyok folyton hulla fáradt.

Félmaratoni felkészülés

Ma a +1 fokos hideg ellenére kimentem reggel a Margitszigetre, amikor már világos volt (ha Levi itt van, 6-kor kelek én is, úgyhogy várni kellett, hogy felkeljen a Nap). A terv, amit kiválasztottam , azt mondta, ma, az első napon fussak 55 percen át. Kíváncsi voltam, mennyit bírok úgy, hogy nyáron futottam utoljára rendszeresen, és január elején futottam utoljára, és meglepődtem. 55 percbe belefért másfél szigetkör (nulla megállással), pedig nem erőltettem meg magam, mivel a terv azt is mondta, hogy "játékosan", lazán fussak, csak semmi feszkó. Ez egészen biztosan a futócuccok miatt van, elsősorban talán a futócipő miatt, de akárhogy is, nagyon örülök. Ez ugyanis azt jelenti, hogy nincs messze a cél, amikor is egy óra alatt kétszer futom körbe a szigetet, ami után van esély rá, hogy a félmaraton meglegyen két óra körüli eredménnyel. Most elég optimista vagyok. Nem gondoltam, hogy mindjárt elsőre ilyen jól fog menni. A végén még tényleg meg tudom tartani a magamnak tett ígér

Fine line

Néha egészen halvány a határvonal álom és ébrenlét között. Most például az volt, hogy elalvás előtt beszélgettünk, és most, hogy felkeltem reggel, egy kijelentésről nem tudom eldönteni, hogy azt tényleg mondta, vagy csak álmomban folytatódott a beszélgetés, és ott hangzott el. Mivel megkérdezni nem fogom, ez már nem fog kiderülni, de vélhetően még egy darabig elrágódom rajta.