Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 16, 2008

Akcióterv

Holnap: ajándékbeszerzés és -kiszállítás kora reggel Nikinek indexfelvétel sütés ajándékkészítés esszéírás fordítás, tolmácsolás Legalább unatkozni nem fogok.  

-

Rendkívüli módon elegem van mindenből. Az egyetemből általában, ebből a félévből, ebből a hétből, ebből a napból, ebből a rengeteg elmebeteg idiótából, akik mind szabadon futkároznak az utcán, és néha megölnek valakit. Kész. Ennyi. Elég volt.

Pfujj

Itt mindent lehet. Annyira jó. Lehet hetekig sztrájkolgatni, ha úgy tartja az ember úri kedve, akár 365 napból 365 napon is, ha az tetszene. És még fizetést is kapnak érte. Az utas meg fogja be. Szuper.   Itt lehet emberekre rágyújtani/rárobbantani a házukat, a nyílt utcán lelőni őket, alaptalanul, de legalábbis bizonyítékok nélkül vádaskodni. Lehet, hogy halálbüntetés kéne ide.   Megint erős késztetést érzek rá, hogy nagyon gyorsan elhúzzak egy lakatlan szigetre, ahol nem folyik a csapból is az igazságtalanság. Legjobb, hogy belépek a wiw-be, és már kapom is az arcomba a legújabb adagot, mert valami okos kiplakátolja vele az üzenőfalat. Akkor már inkább írjon körüzenetet, töltse ki a tárgy rovatot (pl. Rasszista vádaskodás, mert az jó), és már törlöm is.   Pfujj, pfujj, pfujjj.