Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 20, 2011

Varázslat

Tegnap a Tesco előterében egy néni elvette a szemüvegem, befújta egy csodaszerrel, majd azt állította, hogy ettől 3 napig nem lesz koszos a lencse, és ideges volt, amikor nem vettünk tőle csodaszert annak ellenére sem, hogy összetapicskolta meg összevizezte a szemüveget, és tényleg minden lepergett róla. Mondjuk inkább legyen ideges ő, mint én, amikor a csodaszerre kiadott (vélhetően) sok ezer forint után vettem volna észre ma reggel, hogy az első véletlen hozzáéréstől ujjlenyomatos marad a lencse.

Lizám

Hirtelen megváltozott valami, és most már nem sírni van kedvem, ha meglátok róla egy képet, hanem mosolyogni. Nemsokára elkészül az a 100 képes album, amiben a fele minimum Liza képe (direkt ezért vettem a kupont, miután meghalt), és már alig várom, hogy le lehessen venni a polcról, és át lehessen lapozni, amikor olyan kedvem van. Azért egy album mégis más, mint gépen kattintgatni.

Medve-szurdok, Ausztria, 2011. 09. 10.

Múlt szombat. Fél éve még úgy volt, aznap az esküvőm lesz, de aztán máshogy alakult, és inkább kirándulni mentünk. Szervezett, buszos túra volt, anyuékkal meg anyu egyik barátnőjével és az ő fiával mentünk, összesen hatan. A busz hajnali 5-kor indult a Délitől, de 4:40-től lehetett gyülekezni. Mi 3-kor keltünk, ha jól emlékszem, és nem volt könnyű összeszedni magunkat. Pláne úgy, hogy éjfél után feküdtünk. Legalább Marcival nem kellett huzakodni a séta hosszán, mert már péntek este átvittem Éva nénihez, úgyhogy csak magunkkal kellett megküzdeni - az sem volt könnyű menet. 4:40-re oda is értünk a Délihez, és éppen apuék kocsija mögé parkoltunk. Mint utóbb kiderült, ez jó döntés volt. Összesen három buszon vittek a szervezők 150 embert meg három túravezetőt. Mi kaptuk a legjobbat :), egy hihetetlenül jó pasit, aki egyébként érdekes módon dohányzik. Ez önmagában nem fura, de azért egy olyan embertől, akinek az a munkája, hogy kirándul, kicsit meglepett. 5-kor elindultunk, a srác elmondta,