Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 13, 2009

Plus pénztáros

Ma délután betértem a Plusba, mert a suli udvarán elfogyasztott borzadályos gyros hatása még három óra elteltével is érezhető volt (visszajött a hányingerem, elég keményen), és úgy éreztem, ezt egy kakaós csiga - csokika páros tudja elmulasztani egy kis kóla hozzáadásával. Egyébként igazam lett. Szóval a pénztárban ült egy 30 év körüli nő. Már akkor megfigyeltem, hogy kicsit egyszerű, amikor fizetett az előttem lévő vásárló. Nem, egyszerű alatt nem azt értem, hogy nincs hat diplomája, és nem fújja fejből a Révai Nagylexikont. Csak a stílusa alapján arra következtettem, hogy nem túl okos, viszont kicsit bunkó. De olyan kedvesen bunkó. Vagy hogy kell ezt mondani... És még vicces is volt :) Lehúzta egyesével a cuccaimat, majd a kólánál azt mondta: "Ez nem finom. Tegnap megkóstoltam." Kimérten, tagolva. Nagyon komikus volt :) A Plusban van az a szuper akció, hogy amennyiben vásárolsz két közepesen drága és haszontalan terméket, akkor kapsz egy miniatűr, műanyag hupikék törpikét.

Szelíd motoros

Hétfőn délután hazafelé battyogtam a Magyarics-zh-ról, amikor megállított egy motoros. Szépen mosolygott, és azt mondta, nagyon szép a hajam. Megkérdezte, mivel ápolom, és ledöbbent, hogy samponnal. Megkérdezte, mivel foglalkozom, és tetszett neki a válasz. Aztán azt mondta, csinos vagyok, és nagyon jó a ruhám. Aztán azt mondta, biztos várnak engem haza, elbúcsúzott, és elrobogott. Néha jól jönnek az ilyen pozitív élmények :)

A körút este

nagyon izgalmas. Ha csak tehetem, este 8 után járok majd sétálni Lizával. Ahogy kiléptünk a kapun, mindjárt megállított egy fiatal srác egy másikat, és autogramot kért tőle. Én nem ismertem meg a hírességet, csak arra emlékszem, hogy krémszínű baseball sapka volt rajta, és mindkét karján végig tetkók voltak. Aztán összefutottam Federmayer Évával :) Ez mondjuk elég gyakori eset, valahol a környéken lakik, de ettől még vicces volt. És láttam még vagy két-három olyan izgalmas eseményt, amit reggel, délután vagy késő este sosem. Vagy ez nem a napszaktól függ? :)