Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 27, 2014

Idézet nekem

A blogon oldalt van egy olyan, hogy funny quotes, ami minden frissítésnél megoszt a látogatóval egy vicces/elgondolkodtató idézetet. Ezt én ritkán látom, mert más felületen írom a bejegyzéseket, magát a blogot meg nem nézegetem, mert minek. Most véletlenül odatévedtem, és eléggé mellbe vágott az idézet, ami fogadott. Nézzétek: "Woman begins by resisting a man's advances and ends by blocking his retreat." Oscar Wilde Vagyis: "A nő ott kezdődik, amikor ellenáll a férfi ostromának, és ott végződik, amikor elállja a visszavonuló férfi útját."

Napi öröm

Kettő is volt. Mondjuk elfér, az tagadhatatlan. 1. Elküldtem az önéletrajzomat meg a motivációs levelemet Andi néninek, hogy nézze meg, formailag/nyelvileg lát-e bennük valami bökkenőt. Azt írta vissza, hogy nem örül, ha elmegyek. Ez nekem annyira jólesett :) 2. Simán elmentem edzésre térdvédő nélkül. Ahhoz képest mondjuk haladás, hogy múlt csütörtökön ugye táska nélkül indultam el, és a villamosmegállóból rohantam vissza. Szóval térdvédő nélkül edzeni nem tűnt annyira jó ötletnek, ahogy már a legutóbbi futás sem volt annyira jó térdvédő nélkül, de akkor csak a szigetkör végén (!) tűnt fel, hogy ez van, most meg a villamoson. Öltözés közben beszélgettünk a lányokkal, pont a futósérülésekről, mert egyiküknek olyan kis szalagokkal volt leragasztgatva a lába (nem tudom értelmesen elmondani, de minden futóversenyen egy csomó embert látok ezzel a megoldással, állítólag a térdfájásra jó). Mondtam, hogy én meg ilyen ügyes vagyok, mire egyikük táskájából előkerült két (!) térdvédő, miközbe

Amúgy

ez az új könyv kimondottan jót tesz nekem. Amíg olvasom, egyáltalán eszembe sem jut a nyomorom, annyival nagyobb nyomorról szól a történet. Tehát az írás mellett az olvasás is terápia, csak máshogy funkcionál.