Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 24, 2013

Amúgy minden csak hiszti

Egyedül lenni is tök jó, meg az 5. hónapja tartó lakásfelújítás sem idegesítő. Mondják mások. Szívesen kölcsönadom az életemet!

Marci

felkeltett reggel 3/4 6-kor, hogy neki pisilnie kell. Ettől agresszív gondolataim támadtak, de azért levittem, bár amikor a pisilés után mutatta, merre induljunk sétálni, akkor azért megkérdeztem, elmentek-e otthonról, hogy azt hiszi, vasárnap hajnali 6 környékén majd pont sétálgatni fogunk. De aztán 8-ig lapított, hagyott még aludni. Aztán Endrével elvittük sétálni, nagyon jó volt, végig szakadt az eső. Mondjuk a kutya élvezte, az is valami. Aztán most meg hazament a kutya, és megint tök egyedül vagyok magammal meg a nyomorommal. Mint látható, fergetegesre sikerült a vasárnapom.

Vasárnap

Ma kicsit cserbenhagyva érzem magam. Több szempontból és több ember által. De csinálok én ebből a napból jó napot: megnéztem már két Jóbarátokat, fő a krumplim (fáj a gyomrom, úgyhogy diétára fogtam magam), ebéd után meg estig fordítok, kivéve azt a fél órát, amikor lemegyek a Cserpesbe kakaózni, majd lefekvés előtt még két Jóbarátokkal vagy egy egész filmmel zárom a vasárnapot. Akkor is jó nap lesz és kész.