Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 1, 2014

Jégtörés

Csütörtök éjjel, másfél héttel az incidens után rám írt, megkérdezte, hogy vagyok. Kicsit beszélgettünk, aztán javasolta, hogy menjünk moziba. Mentünk. Megnéztük A holnap határát, megállapítottuk, hogy nem rossz ugyan, de azért több ponton tökre nem tartja be a saját maga által kitalált szabályokat, ami mégiscsak csúnya, majd sétáltunk két és fél órát, többnyire csendben, mert én még mindig haragudtam (még most is van bennem ilyen érzés, mert eléggé megbántott múlt kedden). A két és fél óra végére egyszer csak ideértünk, megnéztük a legutóbbi Trónok harcát, kikötöttem, hogy az X-Men megtekintésének ára A száz éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt, valamint a Sherlock első része, tisztáztuk, hogy ez nem zsarolás, csak a feltételek közlése, aztán végre, végre beszélgettünk. Megbeszéltük a múlt keddet (bocsánatot kért), azt, hogy melyikünk mit hogyan lát, és hogy mi legyen a továbbiakban a deal. És voltak nagyon aranyos pillanatok, meg még szívesen mesélnék, de ez egy nyílt blog,

Celeb spotting

Pénteken láttam a boltban Kávészünet Fecót, akkor érkezhetett vissza Pestre az aznapi koncertről, mert elég nagy pakkal volt. Ma meg Ördög Nóra volt a műsorvezető valami műsorban, amit a Corvin közepére pakoltak le, és amiben arról beszélgettek nők, hogy nőnek lenni jó. (Ebből amúgy én semmit sem hallottam, Blanka meg keveset, mert nekem kevésbé jó a fülem, és be is van dugulva, és jó messze üldögéltünk ettől a programtól.) Nem sokkal később elsétált mellettünk Barátok közt Szabi, aki szemmel láthatóan nagyon elégedett volt magával, és nagyokat nevetett a barátnőjével meg a haverjával, akivel amúgy ugyanolyan póló volt rajtuk. Kicsit szégyellem magam, amikor valami bulvárhírességet látok, és még fel is ismerem, de mit lehessen tenni, mindig legörgetek az Indexen a Velvetig, meg azért a Barátok köztöt sem két napig néztem. (Viszont már egy éve és másfél hónapja egy részt sem láttam, wow! Tényleg tök jól leszoktatott róla az a konferencia Slavonski Brodban.)

Power Yoga

Na, ez a nekem való jógatípus. Erre fogok is járni, amíg itthon vagyok, legalábbis azt hiszem. Ez tényleg nehéz volt, izzasztó, bár kevés volt benne a filozofikus szöveg, ami furcsa módon kicsit hiányzott. Jó kis izomlázam lett az oldalamban meg a hátamban, a lapockám környékén. Szuper.