Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: május 26, 2010

Na, ez egy jó kép

Kép

Már késő, késő, késő

Kép
Vagy akár I'm late, I'm late for a very important date. Tegnap az este 11-től éjfélig tartó időszakot sírással töltöttem, amitől jól elfáradtam, így elég mélyen aludtam utána. Ennek tudható be, hogy reggel nem találtam el a szundi gombot 6-kor, hanem valami egész mást nyomtam, amivel beállítottam az órát holnap reggel 6-ra. Így aztán nem is ébredtem fel 6:20-kor, hanem csak kicsit később. Kinyitottam a szemem, ránéztem az órára, és azt láttam, hogy 7:29. Gondoltam, na jó, kicsit gáz, nem nagyon lesz idő reggelizni, de sebaj. Fél pillanat múlva rájöttem, hogy nem 6:29 van, hanem 7:29, ami azt jelenti, hogy pontosan 1, azaz egy perc múlva kezdem az órát Kelenföldön. Ha ott lennék, ugye. "Úristen, úristen" felkiáltások közepette kipattantam az ágyból, és körbe-körbe rohangáltam, mint egy mérgezett egér. Tomi felriadt, kissé keresztbe állt még a szeme, de felajánlotta, hogy elvisz. Bevágódtam a gép elé, hogy megkeressem valamelyik tanítvány számát, hogy legalább tudjana

Volt még

Kép
21. is és lesz gyereknap.   A szív alakú csokit nem én kaptam, viszont én adtam. A második és harmadik kép bizonyítja, hogy valahol tényleg gyerek maradtam.

Volt

két cserepes növényem a gangon, egyikük rózsa, másikuk ismeretlen személyazonosságú szépség. A múlt hétvégi vihar a rózsát kiszórta a cserépből, és majdnem ledobta az udvarra, majd felborította az ismeretlen szépséget, pedig ő masszívabb. Ekkor a két növényt beköltöztettem. Ez a rózsa az ablak mellett lakik, és ferdén nő: az ablak felé tör. Egy másik rózsa az ablak közében lakik, ő egyenesen nő: felfelé tör. Erre varrjunk gombot!