Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 22, 2009

Mindenki sír

Az énekes is, a zsűri is, a közönség is, Nórika is. És nem enged embedelni, a fene. Pedig úgy lenne igazán jó. De akkor itt a link:  http://www.youtube.com/watch?v=XHlTYqILTfU Légyszi, légyszi, nézzétek meg! P.S.: Hehh, megoldottam. Ugye, látjátok a videót a lap tetején? :)

A háttér

meg azért váltott színt menet közben, mert a szöveg felét Wordből szúrtam be. Esetleg valakinek van ötlete, hogyan lehet megakadályozni a háttérváltást?

Latin-amerikai filmvesztivál, Vas utca, Casa de la Musica

Előtte még elmondanám, hogy végigjátszottam a plimoth honlapon található játékot (vagy nem játékot, attól függ), és nagyon-nagyon tetszik, és még új dolgokat is megtudtam a hálaadással kapcsolatban, ami sosem árt. Rengeteg kreatív feladatot lehet csinálni a honlapon található rengeteg anyag alapján, talán egyszer csinálok is. A kedvencem talán az a rész, amikor William Bradford levelének egy részletét felolvassa egy pasi - korabeli angol kiejtéssel. Nagyon jó még a végén az, amikor középpontba állítanak egy-egy eseményt a Mayflowerrel meg a hálaadással kapcsolatban, és szembeállítják az első telepesek meg az indiánok véleményét, szempontját. Érdemes végigmenni azon az oldalon, tényleg. Persze nem most értem haza a latin-amerikai filmfesztiválról, de a csokitorta most lett kész. Mint azt tőlem már megszokhattuk, ez is alter lett. Pedig most még a morzsát sem hagytam ki belőle. Minden benne van, mindenből annyi van benne, amennyit a recept előír, és mégis érdekes lett. Mármint a kinézete