Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 15, 2011

Ha már hármas metró...

Azt hiszem, egy darabig megpróbálom mellőzni a használatát. Eddig csak az alváz rohadt meg sérült folyamatosan, most azonban azt is nyilatkozták, hogy reped a sín. Ez nem gáz egy kicsit? Egy biztos, én nem szeretnék rajta lenni, amikor egyszer eltörik az a sín, úgyhogy megoldom az életem villamossal, vagy ha kell, gyalog, de erről szó sem lehet.

Karácsonyi ajándékok

Lassan a végére érek a beszerzésnek. Már csak két embernek kell ajándékot kitalálni, a többieknek csak a csokijuk illetve sütijük nincs még meg, de ez utóbbi hétvégén elkészül, előbbit meg mindig az utolsó percben szerzem be, nehogy megfeledkezzek róla. A korábban említett karácsonyi ajándék végül előkerült, öröm és boldogság. A héten még három ajándékot szereztem be, ebből kettő elég viccesre sikerült. Mármint a beszerzés. Az első esetben kis túlzással végigjártam a hármas metró vonalán található Anima Könyvesboltokat, míg sikerült az Ecseri úton rábukkanni a vágyott könyv utolsó példányára. Nagy boldogan fizettem, mondtam az eladónőnek, milyen nagyon örülök most ennek, mert így este postára tudom adni (a molyos húzottamnak, by the way), majd átrongyoltam a Sparba, vettem ezt-azt, és a kasszánál feltűnt, hogy nincs meg a könyv. Visszamentem az Animába, ahol is kiderült, hogy lazán otthagytam a pulton. Ez milyen már? A második esetben soha nem látott helyeken barangoltam kb. fé

Mosógép

Amióta nem meséltem a folytatásos szappanoperánkról, megint elromlott ez a nyomorult. Azóta megjavult, mert apu megint megjavította, de még előtte mondta Tomi, hogy kéne venni egy újat. - Te milyet szeretnél? - kérdezte. - Én egy mosómedvét szeretnék. Ott tartanánk a fürdőszobában. Jobban megérné őt etetni, mint a gép miatt idegesíteni magam kéthetente - válaszoltam. Néha kicsit irigylem Hófehérkét . (A linken 10:00-tól látható a vonatkozó jelenet. Érdemes viszont 7 percnél kezdeni. Mondhatni, priceless, ahogy a kis hölgy kiosztja a feladatokat: ti elmosogatjátok az egész konyhát elöntő szennyes edényt, ti letörlitek mindenről a méteres port, ti kidzsuvázzátok a még soha ki nem takarított kandallót, én meg addig sepregetek :D)