Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 26, 2010

Rózsák

Kép
  Teljesen olyan, mint a kórusvezető az Alice Csodaországban rajzfilmváltozatában. Ez meg itt egy folyamat, csak béna a fényképész:   A második és a harmadik kép között egy nap telt el. Reggel előbbi állapotban hagytam itt a rózsát, este utóbbi állapotban találtam.

Rózsák

"Shit My Kids Ruined"

Kép
Ez a legaranyosabb kép: Anyukája saját bevallása szerint ezekre a szavakra fordult be a gyerekszobába: "Big trouble.. this is BIG TROUBLE." És akkor tárult elé a bajt helyrehozni vágyó tökmag képe. Ezek után tőlem aligha kapna ki a gyerek, annyira őszinte és kedves ez a reakció.

Töpreng

Ha egy 13 kilós kutyával a karomom képes vagyok mindenféle kunsztokra (úgy mint három szemetesből a szemeteszsák összegyűjtése, a közben kipotyogó száraz rózsalevél visszapakolása, kulcs zárba helyezése, ajtó kinyitása, ajtó bezárása, menet közben a különböző zsákoknak a két kezem közt való cserélgetése, kuka fedelének felnyitása, zsákok belehelyezése anélkül, hogy a kutya szatyrát is kidobnám, kuka lecsukása, kapu kinyitása), és még a bicepszem sem szakad el, csak majdnem, bízhatok-e abban, hogy hasonló kunsztokat egy 13 kilós gyerekkel a karomon is képes leszek végrehajtani?