Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 9, 2010

Az iwiw jóvoltából

most már azt is tudom, hogy hármas szintű, tehát átlagos barát vagyok. A nagyon csúnya ebben a dologban az, hogy 5 ember különféle tulajdonságairól kellett véleményt mondanom, hogy ezt megtudjam. Addig kattintgattam rá, hogy nem tudom, kérdezz mást, míg végre viszonylag közeli ismerősökről kérdezett viszonylag normális dolgokat. Persze amikor megláttam, hogy dolgozni kell a fenti infóért, elgondolkodtam, érdekel-e engem, hogy a 425 ismerősöm egyike, akiről sosem tudom meg, kicsoda, milyen barátnak tart, de végül úgy döntöttem, üsse kavics, öt kattintást csak megoldok. Szóval, most már ezt is tudom.

Történelmi pillanat

3 év és 2 hónap után hazakerült a CD-m. Most már többet nem felejtem el valószínűleg a csapat nevét sem: Herencias. Persze azért érzékeltette a visszaszolgáltató, hogy csak én vagyok a hülye, de mindezt kedvesen mosolyogva, ezért nem vettem fel. A Kálvinon találkoztunk, Lizát is vittem, mert ekkora távolságra simán el tud sétálni, akkor meg felesleges lett volna egyedül hagyni, amikor úgy szeret velünk lenni. Mondjuk nem vagyok még erőm teljében, így aztán visszafelé nehézkes volt a harmadikra való feljutás kutyával az ölemben, de azért kibírtam. Szóval most örülök a CD-nek. Végre!

Rozi

Kép
új játékot kapott: Az a lényege, hogy pörgeti a csőrével a kereket, és a gömbökben lévő kis csörgők vidáman csilingelnek. Liza mindig mindent megnéz, amit kicsomagolunk, így itt is jelezte, hogy érdekelné az új tárgy. Megmutattam neki, és elég meglepő dolog történt: Liza játszott vele. Először meg akarta szagolni, de ahogy hozzáért az orra a kerékhez, az elfordult, és csilingelt. Liza meglepetten rám nézett, majd még kétszer meghajtotta a kereket. Neki is tetszik. Majd néha kölcsönkérjük Rozitól :) Egyéb állatkerti híreink: A fiú betta reggelre feldobta a bakancsot. Komolyan nem érti egyikünk se, miért pusztulnak el a betták, és miért csak a betták. A harcsák, a "cuppogós" meg a neonhalak ugyanis kitűnően érzik magukat. Egyelőre az új bettalány is. Ő mondjuk most már megmaradhatna.

Ez is milyen már...

Kitelepítették Kolontár lakosait, akik éltek az állatmentők felajánlásával, miszerint elviszik a faluban magukra maradt állatokat. Erre a jegyző megtiltotta az állatok összegyűjtését valami rejtélyes oknál fogva. Kérjenek egyesével írásos beleegyezést a ki tudja, hol található gazdiktól. Hát ez mekkora... Most majd ott lesz a rengeteg gazda nélkül maradt kutya-macska, aki nem kap se enni, se inni, és ki tudja, ott találja-e még őket a gazdi, ha hazaér. Nagyszerű, mindenhova kell valaki, aki legalább egy kicsit hátráltatja a segítő szándékú embereket.

Kitelepítés

Tényleg, még mi érheti őket? Hát ez annyira szomorú :( Azt nem értem, miért az a vezető hír minden oldalon, hogy a miniszterelnök is ott van, azt meg pláne nem értem, miért őt idézik mindennel kapcsolatban, pl. miért állítják, hogy O.V. szerint fog átszakadni a gát. Hát de kit érdekel O.V. véleménye? Ő mindenhez ért, vagy mi van? Miért nem lehet katasztrófavédelmist idézni?

Ünnepel a Google

Kép
Ma éppen azt, hogy John Lennon 70 éves lenne, ha majdnem 30 évvel ezelőtt egy őrült agyon nem lövi. Ez meg a kép, amivel ünnepel a Google: Ez pedig a zene: