Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: november 26, 2009

A délelőtt

eltöltésére három lehetőség adódott. a. PPK könyvtárában tételkidolgozás b. sütés-főzés itthon c. alvás És én aludtam. 11-ig. Ez már biztosan nem normális dolog. Pláne úgy, hogy este egy órát töltöttem el a mai menü kitalálásával és a bevásárlólista megírásával. Már csak az vigasztal, hogy holnap is van nap, ráadásul nem is kell mennem sehova, és fél 4-ig nem is jön senki. Holnap pótlom a főzést. Mondjuk hétfőn meg pótlom a könyvtárazást.

Két hete

mondtam anyunak, hogy lesz szíves azonnal elhagyni a tanári pályát, amint megvan az első iskolai lövöldözés. Nem gondoltam volna akkor, hogy már csak két hetünk van addig. Szerencsétlen gyerek... Bemegy a gyakorlatra, és nem megy többet haza, mert egy elmebeteg csoporttársa agyonlövi. Plusz meglő még három embert. Persze az első hozzászólás, amit a témában olvastam, mindjárt az volt, hogy ez a tanár hibája, akinek fogalma sincs, hogyan kell foglalkozni egy gyerekkel. Persze ez a vadbarom nem jött még rá, hogy a gyereket alapvetően a kedves szülőnek kéne nevelni, valamint egyetemre sem járt még soha, azért hiszi, hogy kivitelezhető, hogy a gyakorlatvezető foglalkozzon mind a kétszáz diákja kis lelkével. Egyszerűen nem is akarom elhinni, hogy már itt tartunk. És tényleg, szerencsétlen szülők, akik gondolták, a gyerekük biztonságban tölti a napjait az egyetemen. Ahha, persze. Tényleg csinálni kéne valamit, és szerintem is (mint egy másik hozzászóló szerint) ott kezdődik a megoldás, hogy n

Azért az se semmi,

amikor nem ismerem meg egy csoporttársamat a sulin kívül, mert teljesen biztosra tudom, hogy külföldön van, és hiába nézem már fél perce, ezt a logikai törést nem sikerül helyrerántani azzal, hogy eszembe jut, talán hazajött. Illetve sikerül, csak sokkal lassabban, mint jobb napokon. Most biztos bunkónak tart. Mondjuk megérdemlem. Ez már súlyos.

Vicces baki

Kép
A Homáron találtam a képet.