Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 9, 2009

M4 :)

"Mi lesz a fúrópajzzsal, ha elkészül a metró?" ...mi lenne, tesznek bele üléseket meg kapaszkodót, és ő lesz a világ leglassabb metrója. Igaz, arra megy, amerre akar.   by qmatch   :D:D:D

Nem szomorú?

 

A Médium

Paródia :) Érdemes egyébként megnézni az eredetit is, nagyon jó, csak a Tv2 nem képes kétszer egymás után ugyanakkor leadni, szóval kis nyomozást igényel kideríteni, hogy mikor is megy az új rész.

Sajt

Sajtbotrány tört ki a Penny Marketben. 550 Ft-ért adták a sajt kilóját, amitől az emberek elözönlötték a boltot. Aztán felnyomták a boltot a versenyhivatalnál. Ez jellemző. Az ember nem bír normálisan viselkedni, és akkor jól feljelenti a boltot, mert megtaposták. Tök jó. Egy hozzászólás a Homárról, amin nagyon jót röhögtem, senki99 gondolta tovább az eseményt: "Ha kiderült volna, hogy nem is lesz sajt, akkor a CNN-ben is benne lettünk volna: porig rombolt bolt, lámpavasra felhúzott eladók, egy vonósnégyes a parkolóban játszik, szíjjártó a kormányt hibáztatja, lendvai a szélsőjobbot sejti a dolog mögött, stb. stb. stb." Jellemző is lenne.

Angol

Ilyen szériám van. Ha odamegyek, a tanítvány vagy nincs ott, vagy ott van, de nem hoz kulcsot, ezért nem jutunk be az irodába, és mehetünk haza. Ha hozzám kell jönnie a tanítványnak, akkor meg nem jön, és még fel sem hív, sms-t sem ír, hogy bocs, elfelejtettem. Hát basszus, nekem elegem van belőlük most már. (Az elmúlt mintegy 3 hétben csak 6-7 ilyen eset volt, semmi komoly.)

Választás

64 év telt el csak a második világháború vége óta, aminek idején ugye több millió zsidót öltek meg azzal a komoly indokkal, hogy hát zsidó. Máris megy minket képviselni az EP-be egy olyan párt 3 küldöttje, amelyik gyűlöletet szít a cigányok ellen azzal a komoly indokkal, hogy hát ők cigányok. "Nem sűlyed az emberiség! /Ilyen gonosz vala rég, /Ilyen gonosz már kezdet óta." Kedves Petőfi, bármennyire is utálom az ön szerelmi költészetet, bizony önnek igaza van. (Vajon lesz majd új holokauszt is?)   "Folyton emelnek. Emelik a parkolási díjat is. Aztán meg csodálkoznak, ha a Jobbikra szavaznak." Szerintem aki az emelkedő parkolási díj miatt szavazott a Jobbikra, azzal még komolyabb baj van, mint a többivel, aki a Jobbikra szavazott.