Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 1, 2011

My only wish

Jelenleg csak azt szeretném, ha a facebookon a falamon nem jelenne meg minden nap egy kinyomott szemű vagy félbevágott fejű kutya. Én értem, hogy segítségre szorulnak, és pusztuljon el, aki ilyet csinál bármilyen élőlénnyel, de könyörgöm, nem lehetne ezt kép nélkül? Most komolyan. Itt ülök, csinálom az első karácsonyi indíttatású ajándékot, Bing Crosby karácsonyi dalokat énekel, és akkor egyszer csak az arcomba tol valamelyik kedves ismerős egy ilyet. Az benne a legszomorúbb, hogy úgysem tudok segíteni, mert nem tudok idevenni még egy kutyát, mert se idő, se hely nincs rá, pláne egy olyanra, akit ápolni kell, mégsem tudom ezt kikerülni. Egymásra is lehetnénk tekintettel.

Mama

nem semmi módon küzd. Lekerült a lélegeztetőgépről, ráadásul gégemetszés nélkül, aztán lekerült az intenzívről is. Sokáig gyógyul még, de azért én némileg megnyugodtam. Remélem, karácsonyra azért otthon lehet.

Árva Krtek

Kép
Őszintén szólva sosem gondolkodtam rajta, él-e még a Kisvakond kitalálója, de most azért elszomorodtam, hogy meghalt . Nyugodjon békében!  

Csizma

Ez az idei csizmakajtatás elég rövidre sikerült végül. Múlt pénteken elmentünk az Europarkba, ott is a Humanicba, és a belépés után negyed órával egy csizmával jöttünk ki. A csizma szép, meleg, és még drága sem volt, sőt. Azért azt hozzá kell tennem, hogy ma, amikor a Corvinban sétálgattam, felfedeztem, hogy az ottani Deichmann kirakata tele van jó árú és normális kinézetű csizmával. Szóval úgy tűnik, kivételesen csak a Kökin nem volt szerencsém.