Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: február 20, 2014

Utálom

a kampányt. Arról szól, hogy ki tud nagyobbat/szebbet hazudni, és azzal jár, hogy faltól falig tele az aluljáró az összes rohadt párt standjával, és ha ez még nem lenne elég, oda is jön hozzám a pasas, hogy nem adnék-e ajánlást ennek meg annak a pártnak. Dehogy adok! Fúj, mennyire hányinger ez az egész... Az a szerencse, hogy olyan brutálisan gyorsan telik számomra az idő, hogy perceken belül itt lesz a választás, aztán legalább az aluljárón átmehetek újra úgy, hogy a politika az aurámon kívül marad.

Megint (vagy még mindig?) nehéz

Kép
Nem jó egyedül. Nagyon nem. Persze abban igaza van Nórinak, akit edzésről ismerek, hogy még mindig inkább egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ami nem vezet sehová. (Ő konkrétan azt mondta, "mint egy idióta mellett", de nem szeretném leidiótázni Levit, mert még szeretem, meg mert nem idióta ő, csak rosszak a következtetései, ezért nem én leszek vele boldog, hanem majd valaki más, valamikor egy-két-három év múlva.) Most már két társkeresőn is fent vagyok, a második lényegesen drágább, mint az első, ezért csak egy hónapot kap a bizonyításra, de röhejes módon a jóval több pénzért jóval kevesebb embert tud ajánlani. Regisztráció után közölte, hogy 14 nekem való pasit tud felmutatni. Mondtam, ja, jó. Nyilván egy is elég, ha az az egy a párom, csak erre elég kicsi az esély, ezt be kell látni. És akkor közli, hogy no para, van még 19 javaslata, és akkor azokat mind megnézem, és van köztük targoncavezető, segédmunkás meg biztonsági őr, miközben ez állítólag a diplomások társkeresője

Vannak fura emberek

Normálisan öltözött pasi fényes délben levizel egy autót. A Nagykörúton. Majdnem orra buktam, annyira megdöbbentett a látvány. Nem volt már ideje elmenni a Corvin Plazába? Vagy csak a moziba? Vagy minimum az aluljáróban található WC-ig? Mennyire igénytelen dolog már ez, te jó ég?! Égett is a feje rendesen, de hát meg is érdemli, ennyire sürgős nem lehetett, az aluljárós WC kb. harminc méter onnan, ahol elengedte magát.