Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október 11, 2015

Micsoda nap!

Kép
Szombat délelőtt találkoztunk Györgyivel, sétáltunk egyet a Mariahilferstraßén, aztán beültünk a Thalia nevű könyváruház kávézójába, majd körbejártuk a boltot, és megállapítottuk, hogy nagyon-nagyon jó. Olyan könyveik, tankönyveik és naptáraik vannak... Többeknek megtaláltam a karácsonyi ajándékát, magamnak meg az első spanyol tankönyvemet. Még semmit sem vettem meg, várok, amíg megkapom az első fizetésemet, addig vigyázok a pénzemre. Végül ettem egy sushit a Westbahnhof mellett található sushisnál, aztán elbúcsúztunk - én mentem a Stephansdomhoz, Györgyi meg haza. Van egy 25 éves holland srác, Robin, akinek az a hobbija, hogy minden egyes hétvégén másik városba látogat el, ott van péntek estétől vasárnap délutánig, szombat kora délután várost néz, majd estére holland palacsintázást szervez. Összesen mintegy 120 városban tette már ezt, és az elmúlt két évben minden egyes hétvégéje ezzel telt. Bécsben idén már másodszor van, de nem azért, mert így tervezte, hanem azért, mert a hotel

Bécsi zimankó

Kb. két órát sétáltam, ennyi idő alatt annyira lefagyott a kezem, hogy alig bírtam elfordítani a kulcsot a zárban, amikor hazaértem. Holnaptól a sál mellett sapkát és kesztyűt is hordani fogok.

Napi szürreál

Írt nekem egy viszonylag távoli ismerősöm. "szokatlan kérdéssel zavarnálak ha szabad a 300 grammos L-gutamine és a 315 grammos bcaa mennyi ideig elég?" Whaaaaat?

Önellentmondás

Rám írt egy 20 (!) éves srác az egyik társkeresőn. Az adatlapja tetején a következő olvasható: "nem független", majd a bemutatkozásban és a levélben elmondja, hogy ő őszinte és hűséges. Érdekes.