Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június 2, 2013

A varjak

már nemcsak a parton támadják a kutyákat, hanem a városban is. A Bakátson hárman estek neki egyszerre a kutyának, aki először szeretett volna leállni balhézni, de mondtam neki, hogy menjen tovább, és ignorálja az idiótákat, de azok nem értettek a szép szóból, és már akkor is bele-belecsíptek a kutyába, amikor az menekült, sőt az én hajamba is belekapott az egyik. Gyakorlatilag végigkergettek minket a tér hosszabb oldalán, és úgy sikerült csak lekoptatni őket, hogy közéjük vágtam az esernyőmet. A tanulság az, hogy ezek a varjak súlyosan elszemtelenedtek, és hogy nem jó nekik akkor kezdeni velem, amikor ennyire a béka feneke alatt van a hangulatom. Kis hülyék.

Képes poszt

Kép
Jókedvre derítő szappanbuborékok Szép színesek voltak (a kedvem nem javult meg teljesen, túl mélyről indultam) Lámpán varjú naplementekor Naplemente a Gellért-hegy fölött (élőben sokkal-sokkal szebb volt, de sajnos csak a telefonom volt nálam.)

Újabb zene

Kép
Megint felleltem a youtube-on egy edzős zenét. Íme:

Well...

Ma is felébredtem 7 óra alvás után, ma is szép az idő, mégsem megyek úszni, de még csak futni sem. A lusta mindenségemet!